Σε δάσος και σε χωράφι καλλιεργούσαν χασισοφυτείες στην Καστοριά

Σε δάσος και σε χωράφι καλλιεργούσαν χασισοφυτείες στην Καστοριά

Οι αστυνομικοί ανακάλυψαν μέσα στο δάσος δύο φυτείες με 33 δενδρύλλια κάνναβης ύψους 2,50 μέτρων και άλλα οκτώ ξεριζωμένα και αποξηραμένα χασισόδεντρα ύψους δυο μέτρων 

Kastoria-xasisofyteies
Σε μπαράζ συλλήψεων χασισοκαλλιεργητών προχώρησαν το απόγευμα της Κυριακής οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών και της Ομάδας Πάταξης Διασυνοριακού Εγκλήματος Μεσοποταμίας, που εντόπισαν δυο φυτείες κάνναβης σε δασική περιοχή της Καστοριάς και μια τρίτη σε έναν αγρό δίπλα σε σπίτι.

Αρχικά, οι αστυνομικοί ανακάλυψαν μέσα στο δάσος δύο φυτείες με 33 δενδρύλλια κάνναβης ύψους 2,50 μέτρων και άλλα οκτώ ξεριζωμένα και αποξηραμένα χασισόδεντρα ύψους δυο μέτρων κοντά στην πρώτη. Έστησαν ενέδρα παρακολουθώντας αθέατοι τις δυο φυτείες κι έτσι έπιασαν στα πράσα τους καλλιεργητές, δυο Έλληνες ηλικίας 25 και 27 χρόνων. Στο σπίτι του 27χρονου βρήκαν και 14,1 γραμμάρια κάνναβης τα οποία κατασχέθηκαν.

Λίγη ώρα αργότερα, οι ίδιοι αστυνομικοί έπιασαν στα πράσα έναν 61χρονο, στην στιγμή που περιποιούνταν τα οκτώ δενδρύλλια κάνναβης ύψους ως 1,60 μέτρου που καλλιεργούσε σε έναν αγρό δίπλα στο σπίτι του, σε περιοχή της Καστοριάς. Μάλιστα, στο σπίτι του δράστη βρέθηκαν και άλλα δύο δενδρύλλια κάνναβης ύψους ως 1,25 μέτρου που κατασχέθηκαν μαζί με 61,8 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και 106 κενές νάιλον συσκευασίες που προορίζονταν για την συσκευασία του χασίς.

Και οι τρεις συλληφθέντες παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς, ο οποίος τους άσκησε δίωξη κακουργηματικού χαρακτήρα για καλλιέργεια και διακίνηση ναρκωτικών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης