Ρουβίκωνας εναντίον Μποτρίνι: Επίθεση στο εστιατόριο του σεφ στο Χαλάνδρι

Ρουβίκωνας εναντίον Μποτρίνι: Επίθεση στο εστιατόριο του σεφ στο Χαλάνδρι

Τα ξημερώματα μέλη του Ρουβίκωνα πέταξαν μπογιές στο εστιατόριο, που ανήκει στον σεφ Έκτορα Μποτρίνι - Είχαν «προαναγγείλει» την επίθεση μετά τον σάλο που είχαν προκαλέσει καταγγελίες μαθητευόμενου σεφ για τις συνθήκες εργασίας σε εστιατόριο του σεφ, στην Κέρκυρα - Και προσωπικές απειλές κατά του σεφ, μετά την επίθεση, από τον Γιώργο Καλαϊτζίδη

543534
Επίθεση σε γνωστό εστιατόριο στο Χαλάνδρι πραγματοποίησαν αργά τη νύχτα μέλη του Ρουβίκωνα, που πέταξαν μπογιές στην πρόσοψή του.

Πρόκειται για το εστιατόριο Botrini's που ανήκει στον γνωστό σεφ Εκτορα Μποτρίνι, ο οποίος είναι και ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου της Κέρκυρας, για το οποίο πρόσφατα μαθητευόμενος σεφ είχε καταγγείλει ότι είχε κακοποιηθεί από τους προϊσταμένους του.

Ο Ρουβίκωνας ανακοίνωσε την επίθεση με ανάρτησή του σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου τα ξημερώματα της Παρασκευής, όπου κάνει αναφορές τόσο στην καταγγελία του μαθητευόμενου σεφ στην Κέρκυρα όσο και σε επιχείρηση της Μυκόνου που φέρεται να υποχρέωνε σερβιτόρους να εργάζονται ξυπόλυτοι στην καυτή άμμο.

Το εστιατόριο επί της οδού Βασιλέως Γεωργίου στο Χαλάνδρι ήταν κλειστό λόγω των καλοκαιρινών διακοπών και τα μέλη του Ρουβίκωνα πέρασαν στον προαύλιο χώρο, πέταξαν μπογιές παντού και έσπασαν την κεντρική γυάλινη πόρτα, προκαλώντας φθορές με τις μπογιές και στο εσωτερικό.

Η αστυνομία δεν έχει προχωρήσει σε προσαγωγές, έως αυτή την ώρα τουλάχιστον.

Ρουβίκωνας εναντίον Μποτρίνι: Επίθεση στο εστιατόριο του σεφ στο Χαλάνδρι
Κλείσιμο


534534534

Λίγες ώρες μετά την επίθεση ο Γιώργος Καλαϊτζίδης, μέλος του Ρουβίκωνα, εξαπέλυσε νέες απειλές εναντίον του Έκτορα Μποτρίνι, μέσω facebook. Στην ανάρτησή του καταφέρεται εναντίον του διάσημου σεφ, χαρακτηρίζοντάς τον «ψωνισμένο σεφ», «καραγκιόζη» και του... συστήνει «να χαλαρώσει γιατί η ζωή δεν είναι ριάλιτι μαγειρικής». «Την επόμενη φορά μπορεί να φύγει και κανένα χαστούκι μπροστά στους πελάτες», γράφει απειλώντας τον ξεκάθαρα.

Η ανάρτηση του Γιώργου Καλαϊτζίδη:
«Όλα αυτά τα ψωνισμένα αφεντικά που νομίζουν πως οι υπάλληλοι των μαγαζιών τους είναι και δούλοι τους ας προσέχουν λίγο...Γιατί ενίοτε μπορεί να δεχτούν επισκέψεις και οι ρόλοι έστω και για λίγο να αντιστραφούν.Όσον αφορά τον συγκεκριμένο καραγκιόζη να κοιτάξει να χαλαρώσει γιατί η ζωή δεν είναι ριάλιτι μαγειρικής.Την επόμενη φορά μπορεί να φύγει και κανένα χαστούκι μπροστά στους πελάτες».

kalaitzidis-nees-apeiles

654645_2
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης