Γιγάντια χασισόδεντρα σε φυτεία στην Πέλλα

Γιγάντια χασισόδεντρα σε φυτεία στην Πέλλα

Ο δράστης καλλιεργούσε εκεί 23 θηριωδών διαστάσεων δενδρύλλια κάνναβης ύψους ως 3,70 μέτρων

pella12
Γεμάτη... πρασινάδα, αλλά όχι και τόσο αθώα, ήταν η αυλή της κατοικίας ενός 65χρονου Έλληνα σε περιοχή της Πέλλας, όπου έγινε αιφνιδιαστική έρευνα από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας. Όπως διαπιστώθηκε, καλλιεργούσε εκεί 23 θηριωδών διαστάσεων δενδρύλλια κάνναβης ύψους ως 3,70 μέτρων!

Τα ασυνήθιστου μεγέθους χασισόδεντρα ξεριζώθηκαν και κατασχέθηκαν, όπως και διάφορες συσκευασίες με ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης συνολικού βάρους 209,8 γραμμαρίων που βρέθηκαν στο σπίτι του καλλιεργητή. Ο 65χρονος συνελήφθη και ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Πέλλας του απήγγειλε κατηγορίες για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών.

*** Ένα ανήλικο αγόρι συνελήφθη αργά το βράδυ της Δευτέρας στο Αίγιο «φορτωμένο» με ναρκωτικά! Οι αστυνομικούς της Ασφαλείας Αιγιαλείας που έκαναν έλεγχο στο σπίτι του 17χρονου Έλληνα ακολουθώντας πληροφορίες, βρήκαν τρεις συσκευασίες με ακατέργαστης κάνναβη συνολικού βάρους 46 γραμμαρίων και μια ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας. Τα ευρήματα κατασχέθηκαν και ο νεαρός οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αιγίου κατηγορούμενος για κατοχή ναρκωτικών με σκοπό την διακίνηση, ενώ και στους γονείς του ασκήθηκε δίωξη για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκου.

Pella-xasisofyteia
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης