Ανήλικοι δράστες κλοπών σε Άρτα, Ρόδο, Λέσβο και Ιωάννινα

Ανήλικοι δράστες κλοπών σε Άρτα, Ρόδο, Λέσβο και Ιωάννινα

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Άρτας 

ellinikiastinomia
Η εικόνα όσων αθλούνταν σε έναν αθλητικό χώρο στην Άρτα δεν ενδιέφερε καθόλου δύο ανήλικα αδέλφια που προσποιούνταν ότι τους παρακολουθούσαν. Αντίθετα, περίμεναν να απομακρυνθούν για να… «βουτήξουν» τα κινητά τους!

Οι δυο πιτσιρίκοι ξάφρισαν τα κινητά τηλέφωνα τριών αθλητών και έσπευσαν να εξαφανιστούν, όμως αναγνωρίστηκαν από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Άρτας και περιλαμβάνει τη μητέρα τους για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκου.

*** Ένα αγόρι μόλις 13 χρόνων ήταν ο συνεργός ενός 22χρονου «κυνηγού» χαλκού που αποπειράθηκε να ξηλώσει τα καλώδια από μια νεοαναγειρόμενη οικοδομή στην πόλη της Ρόδου. Και οι δυο συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ασφαλείας και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου, ενώ σε βάρος των γονέων του ανήλικου σχηματίστηκε δικογραφία για πλημμελή εποπτεία.

*** Τις ίδιες κατηγορίες αντιμετωπίζουν οι γονείς δυο ανήλικων Ελλήνων που συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. στη Μόρια της Λέσβου, επειδή τρύπωσαν στο περιφραγμένο αγρόκτημα ενός 51χρονου και άρπαξαν από την αποθήκη ανταλλακτικά οχημάτων και άλλα μεταλλικά αντικείμενα αξίας 500 ευρώ.

*** Αλλά και στα Ιωάννινα, συνελήφθησαν στο πλαίσιο του αυτοφώρου από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος ένας 22χρονος και ένας ανήλικος και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων, καθώς μπήκαν αθέατοι σε ένα κατάστημα εμπορίας ανταλλακτικών και ξάφρισαν μία μπαταρία αυτοκινήτου. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης