Αλλοδαποί ξάφριζαν δωμάτια σε ξενοδοχεία στη Χερσόνησο

Αλλοδαποί ξάφριζαν δωμάτια σε ξενοδοχεία στη Χερσόνησο

Οι δράστες, που έπεσαν στα χέρια των Αρχών, είχαν καταφέρει τα ξημερώματα της Τετάρτης να παραβιάσουν μέσα σε λίγα λεπτά τα δωμάτια δύο αλλοδαπών

domatio_xenodoxeio
Σε χρόνο ρεκόρ βρέθηκαν στα χέρια των αστυνομικών του τοπικού τμήματος οι δύο νεαροί αλλοδαποί «ποντικοί» που εισέβαλαν δωμάτια παραθεριστών σε ξενοδοχεία της Χερσονήσου και άρπαζαν μετρητά, τιμαλφή, κινητά, ηλεκτρονικές συσκευές και προσωπικά αντικείμενα.

Οι δράστες ηλικίας 24 και 25 χρόνων είχαν καταφέρει τα ξημερώματα της Τετάρτης να παραβιάσουν μέσα σε λίγα λεπτά τα δωμάτια δύο αλλοδαπών, ενός 36χρονου και μιας 43χρονης, αλλά κατά την διαφυγή τους έγιναν αντιληπτοί και σήμανε συναγερμός. Λίγη ώρα αργότερα, εντοπίστηκαν, συνελήφθησαν και στην κατοχή τους κατασχέθηκαν 655 ευρώ, 95 λίρες Αγγλίας, 12 δολάρια, κοσμήματα, δύο κινητά, ένα i-pod και διάφορα άλλα αντικείμενα.

Σε έναν ακάλυπτο χώρο κοντά στο ξενοδοχείο, βρέθηκαν κατά την διάρκεια της έρευνας των αστυνομικών άλλα δύο κινητά. Μέρος από τα ευρήματα διαπιστώθηκε ότι προέρχονταν από τις δυο διαρρήξεις και επιστράφηκαν στους ιδιοκτήτες τους, ενώ για τα υπόλοιπα η έρευνα συνεχίζεται ώστε να εξιχνιαστεί πλήρως η δράση των δυο νεαρών, που θα οδηγηθούν σήμερα στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου κατηγορούμενοι για διακεκριμένες κλοπές.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης