Ανήλικοι έβρισαν γυναίκα και έσπασαν τη μοτοσικλέτα της

Ανήλικοι έβρισαν γυναίκα και έσπασαν τη μοτοσικλέτα της

Χτύπησε με σιδερογροθιά την εν διαστάσει σύζυγο του και τράπηκε σε φυγή

2546691
Πρωτοφανές επεισόδιο προκάλεσαν τρεις πιτσιρικάδες στην Πάτρα, σε βάρος μιας γυναίκας που οδηγούσε τη μοτοσικλέτα της την οποία εξύβρισαν με χυδαίο τρόπο για άγνωστους λόγους, ενώ στη συνέχεια τα έβαλαν με τη μηχανή και της προκάλεσαν σημαντικές ζημιές!

Η ιδιοκτήτρια της μοτοσικλέτας ειδοποίησε την Αστυνομία, άνδρες της οποίας αναζήτησαν τους ανήλικους σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για εξύβριση και φθορά ξένης ιδιοκτησίας, ενώ συνελήφθησαν οι μητέρες των δυο ηλικίας 45 και 25 χρόνων και ο 32χρονος πατέρας του τρίτου, που κατηγορούνται για παραμέληση της εποπτείας τους.

Χτύπησε με σιδερογροθιά την εν διαστάσει σύζυγο του και τράπηκε σε φυγή, όταν εκείνη κάλεσε την Αστυνομία, ένας 34χρονος σε χωριό του Αγρινίου.

Άνδρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. τον συνέλαβαν μετά από καταδίωξη και βρήκαν στην κατοχή του έναν σουγιά. Η επίμαχη σιδερογροθιά βρέθηκε στην σκεπή μιας παρακείμενης αποθήκης όπου την είχε πετάξει ο 34χρονος, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί όπλων και ενδοοικογενειακή βία και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης