Βρήκαν τον δράστη τεσσάρων διαρρήξεων στην Κομοτηνή

Βρήκαν τον δράστη τεσσάρων διαρρήξεων στην Κομοτηνή

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές

4775566
Απέκτησε… ονοματεπώνυμο ο άγνωστος ως τώρα «ποντικός» που είχε διαρρήξει τέσσερα σπίτια στην Κομοτηνή, το διάστημα από το Νοέμβριο του 2018 ως τον περασμένο Μάρτιο και είχε αρπάξει χρήματα, χρυσαφικά, κοσμήματα, τρεις ηλεκτρονικές συσκευές, δυο φορητούς υπολογιστές, τρία κινητά και διάφορα είδη.

Οι υποθέσεις αυτές εξιχνιάστηκαν ύστερα από έρευνες των αστυνομικών της Ασφάλειας και ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία ενός 43χρονου Έλληνα, ο οποίος δεν συνελήφθη λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου. Ωστόσο, σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές, η οποία διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ ερευνάται αν είχε διαπράξει και άλλες διαρρήξεις.

Στην αυλή του σπιτιού μιας 49χρονης στη Μυτιλήνη τρύπωσε ένας 33χρονος Έλληνας και προσπάθησε να κλέψει ένα ποδήλατο αξίας 150 ευρώ. Ωστόσο, η ιδιοκτήτρια τον πήρε είδηση και έβαλε τις φωνές, με αποτέλεσμα ο επίδοξος κλέφτης να την απειλήσει! Μετά από έρευνες στην περιοχή, ο δράστης συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφαλείας και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Μυτιλήνης που του άσκησε δίωξη για απόπειρα κλοπής και απειλή.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης