Τροχαίο Ζαχαριά: Εικόνες-σοκ από το διαλυμένο αυτοκίνητο - Θρύψαλα το παρμπρίζ, εξαφανισμένος ο κινητήρας

Τροχαίο Ζαχαριά: Εικόνες-σοκ από το διαλυμένο αυτοκίνητο - Θρύψαλα το παρμπρίζ, εξαφανισμένος ο κινητήρας

Το μπροστινό μέρος του οχήματος έχει διαλυθεί από την σφοδρή σύγκρουση - Αυτοψία από την Τροχαία Κηφισιά τόσο στο τρακαρισμένο αυτοκίνητο, όσο και στο σημείο που σημειώθηκε το δυστύχημα

auto-0
Σοκ προκαλούν οι εικόνες από το τρακαρισμένο αυτοκίνητο του Αλέξανδρου Ζαχαριά, ο οποίος έχασε τη ζωή του στον Άγιο Στέφανο την Τρίτη το βράδυ.

Ο πραγματογνώμονας της Τροχαίας Κηφισιάς έκανε αυτοψία τόσο στο διαλυμένο αυτοκίνητο του άτυχου Αλέξανδρου, όσο και στο σημείο που σημειώθηκε το δυστύχημα.

Όπως θα δείτε στο βίντεο στην αρχή του άρθρου, οι εικόνες από το διαλυμένο αυτοκίνητο του 23χρονου Αλέξανδρου είναι συγκλονιστικές.

Δείτε το βίντεο:

Συγκλονίζουν οι εικόνες του αυτοκινήτου του 23χρονου


Εξαφανίστηκε ο κινητήρας από τη σφοδρή σύγκρουση

Το μπροστινό μέρος του οχήματος έχει διαλυθεί από την σφοδρή σύγκρουση με το δένδρο που βρίσκεται στο πεζοδρόμιο στην Λεωφόρο Τραπεζούντος. Το καπό έχει τσαλακωθεί σαν ένα κομμάτι χαρτί, ενώ ο κινητήρας έχει εξαφανιστεί και το παρμπρίζ έχει γίνει θρύψαλα.

Κλείσιμο
Μέσα από τα συντρίμμια του αυτοκινήτου οι πυροσβέστες με δυσκολία απεγκλώβισαν το σώμα του 23χρονου παλικαριού.  Ο πραγματογνώμονας θα εξετάσει και την παραμικρή λεπτομέρεια με εξαιρετική προσοχή και ακρίβεια.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με μαρτυρίες,  ο αδικοχαμένος Αλέξανδρος πήγαινε να συναντήσει φίλους του για να λύσει μια παρεξήγηση που είχε δημιουργηθεί. Δεν έφτασε όμως ποτέ, καθώς όπως όλα δείχνουν καρφώθηκε πάνω σε δένδρο στην προσπάθειά του να μην  χτυπήσει ένα άλλο αυτοκίνητο.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης