Μαρτυρία για το τροχαίο δυστύχημα του γιου του Ζαχαριά: Είχε γίνει μια παρεξήγηση με φίλους του

Μαρτυρία για το τροχαίο δυστύχημα του γιου του Ζαχαριά: Είχε γίνει μια παρεξήγηση με φίλους του

Τι είπαν εργαζόμενοι στο κατάστημα με τα παιχνίδια που είδαν τον Αλέξανδρο Ζαχαριά λίγη ώρα πριν το θανατηφόρο τροχαίο στον Άγιο Στέφανο - Τι εξετάζει η αστυνομία

zaxarias_main01
Μια νέα πληροφορία που μπορεί να δώσει περισσότερα στοιχεία για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το τροχαίο το απόγευμα της Τρίτης στη λεωφόρο Τραπεζούντος στον αριθμό 88, στο ρεύμα από την Άνοιξη προς τις Αφιδνες με θύμα τον 23χρονο Αλέξανδρο Ζαχαριά δίνει η δημοσιογράφος Ελένη Λαζάρου.

Όπως γράφει σε ανάρτησή της στο Facebook η ίδια έτυχε να βρίσκεται στο κατάστημα με τα παιχνίδια της οικογένειας Ζαχαριά λίγο μετά το τροχαίο δυστύχημα.

Όταν έμαθε τα δυσάρεστα νέα ταράχτηκε καθώς, όπως περιγράφει γνώριζε τον 23χρονο Αλέξανδρο, με αποτέλεσμα αυτό να γίνει αντιληπτό από έναν υπάλληλο. Ο ίδιος άνθρωπος, όταν έμαθε τα δυσάρεστα νέα είπε στη δημοσιογράφο του Alpha, ότι «έφυγε πριν από λίγο από δω με το γκολφάκι του . Είχε γίνει μία παρεξήγηση με τους φίλους του και πηγαινε να την λύσει γιατί για αυτόν οι φίλοι του είναι πολύ σημαντικοί».


Χθες το απόγευμα -όπως πολά απογεύματα μετά την δουλειά- έτρεξα στο κατάστημα παιχνιδιών Ζαχαριάς για να πάρω ένα...

Posted by Eleni Lazarou on Tuesday, 23 July 2019


Το ανθρακί αυτοκίνητο μάρκας Volkswagen Golf GTΙ που οδηγούσε ο Αλέξανδρος Ζαχαριάς «καρφώθηκε» σε δέντρο με αποτέλεσμα ο 23χρονος να βρει ακαιριαία τον θάνατο.

Κλείσιμο
Οι πληροφορίες λένε ότι ο νεαρός, που επέβαινε μόνος του στο όχημα, επιχείρησε να προσπεράσει προπορευόμενο όχημα, που οδηγούσε μια γυναίκα. Όμως, την ίδια στιγμή, η οδηγός προσπάθησε να στρίψει και ο Αλέξανδρος Ζαχαριάς για να την αποφύγει, έκανε ελιγμό, με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο του αυτοκινήτου και με μεγαλη ταχύτητα να προσκρούσει στο δέντρο.


zax04
zax03
zax02
zax01



Εκτός από τις μαρτυρίες αυτοπτών μαρτύρων αλλά και της γυναίκας που οδηγούσε το προπορευόμενο όχημα, οι αστυνομικοί έχουν βάλει στο «μικροσκόπιο» και το ΙΧ του Αλέξανδρου Ζαχαριά προκειμένου να διαπιστώσουν σε τι κατάσταση ήταν, αν είχαν γίνει τα προβλεπόμενα σέρβις, πως ήταν τα ελαστικά και αν φυσικά είχε υποστεί νόμιμες μετατροπές.

Στη δικογραφία που θα σχηματιστεί θα συμπεριλαμβάνονται η ιατροδικαστική εξέταση και οι τοξικολογικές έτσι ώστε να διαπιστωθεί αν ο νεαρός Ζαχαριάς είχε καταναλώσει αλκοόλ ή είχε κάνει χρήση άλλων ουσιών, κάτι που γίνεται σε όλες τις περιπτώσεις των θανατηφόρων τροχαίων.

zaxarias_main
IMG_2225
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης