Δυο συλλήψεις για διακίνηση χασίς στην Κω

Δυο συλλήψεις για διακίνηση χασίς στην Κω

Οι αστυνομικοί εντόπισαν ακατέργαστη κάνναβη βάρους 232 γραμμαρίων  στις κατοικίες των δυο Ελλήνων

xasis01
Έχουν χαρτογραφήσει πλήρως την διακίνηση ναρκωτικών στην Κω οι αστυνομικοί της Ασφαλείας, γι' αυτό οι επιχειρήσεις για την σύλληψη όσων μπλέκονται σε αυτήν έχουν γίνει πλέον... καθημερινή ρουτίνα! Μέσα σε ένα 24ωρο, το περασμένο Σάββατο, συνελήφθησαν δυο Έλληνες σε ξεχωριστές περιπτώσεις.

Στο πλαίσιο των επιχειρήσεων, οι αστυνομικοί έκαναν έρευνες στις κατοικίες των δυο Ελλήνων ηλικίας 26 και 49 χρόνων που δεν έχουν σχέση μεταξύ τους και σε αυτήν του πιο νέου ανακάλυψαν ακατέργαστη κάνναβη βάρους 232 γραμμαρίων. Όμως, δεν βρήκαν άλλα επιβαρυντικά στοιχεία και σχημάτισαν σε βάρος του δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών.

Ωστόσο, ο 49χρονος αποδείχθηκε μεγαλύτερο «ψάρι», καθώς στο σπίτι του είχε συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 772 γραμμαρίων και δυο ζυγαριές ακριβείας που πιστοποιούσαν ότι εμπορευόταν το χασίς. Άλλωστε, αυτό αποδείχθηκε και από τα 910 ευρώ πυο κατασχέθηκαν, καθώς δεν μπορούσε να τα δικαιολογήσει. Έτσι, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κω που άσκησε σε βάρος του δίωξη για διακίνηση ναρκωτικών.

Kws-xasis
Κλείσιμο


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης