Κάρυστος: Χωρίς ενεργό μέτωπο η φωτιά - Εκκενώθηκαν κατοικίες

Κάρυστος: Χωρίς ενεργό μέτωπο η φωτιά - Εκκενώθηκαν κατοικίες

Σβήνουμε τα τελευταία μέτωπα δηλώνει ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας της Πυροσβεστικής - Εκκενώθηκαν περίπου 10 σπίτια για προληπτικούς λόγους - Κόπασαν οι άνεμοι στην περιοχή

karystosm
Αποτελεσματική αποδείχθηκε η μάχη που έδωσαν όλη τη νύχτα με τις φλόγες οι πυροσβέστες στην Κάρυστο, καθώς, σύμφωνα με τον περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας της Πυροσβεστικής, αρχιπύραρχο Ευάγγελο Παλιό, δεν υπάρχει πλέον ενεργό μέτωπο.

Η φωτιά εκδηλώθηκε αργά το βράδυ της Τετάρτης νότια πλευρά της Εύβοιας, στην περιοχή της Καρύστου, στη διασταύρωση προς Μπούρο.

Λόγω της έντασης της φωτιάς καθώς στην περιοχή έπνεαν ισχυροί άνεμοι ο δήμαρχος της περιοχής έδωσε εντολή να εκκενωθούν περίπου 10 σπίτια στα οποία υπήρχαν συνολικά 15 άτομα.

Σύμφωνα με τον κ. Παλιό τα ξημερώματα της Πέμπτης οι άνεμοι είχαν πλέον κοπάσει και πλέον «οι πυροσβέστες σβήνουν και τα τελευταία μέτωπα».

Ωστόσο και ο ίδιος χαρακτήρισε πολύ δύσκολη τη μάχη που έδωσαν οι πυροσβέστες κατά τη διάρκεια της νύχτας με τους ανέμους να φτάνουν ορισμένες στιγμές τα 9 και 10 μποφόρ.

Φωτιά στην Κάρυστο: Μεγάλη κινητοποίηση των πυροσβεστικών δυνάμεων
Κλείσιμο


Στην περιοχή παραμένουν και επιχειρούν 34 πυροσβέστες με 17 οχήματα, δύο πεζοπόρα τμήματα και τέσσερις υδροφόρες του δήμου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης