Ιωάννινα: Πρώτα βρήκαν το φορτίο του χασίς και μετά τους μεταφορείς

Ιωάννινα: Πρώτα βρήκαν το φορτίο του χασίς και μετά τους μεταφορείς

Ακολουθώντας τα ίχνη των μεταφορέων, οι αστυνομικοί εντόπισαν στην περιοχή των Νεγράδων τους τρεις αλλοδαπούς ηλικίας 32, 29 και 29 χρόνων, τους συνέλαβαν

Iwannina-fortio-xasis
Οι κινήσεις των αστυνομικών της Δίωξης Ναρκωτικών φαίνεται πως έγιναν αντιληπτές από τους τρεις Αλβανούς που μετέφεραν ένα μεγάλο φορτίο χασίς μέσω της ελληνοαλβανικής μεθορίου κι έτσι εγκατέλειψαν το αυτοκίνητό τους και προσπάθησαν να εξαφανιστούν.

Το αυτοκίνητο, που έφερε πλαστές πινακίδες κυκλοφορίας και κατασχέθηκε, εντοπίστηκε εγκαταλελειμμένο σε μια δύσβατη δασική περιοχή στους Μηλιωτάδες Ιωαννίνων και στο εσωτερικό του βρέθηκαν τρεις σάκοι που περιείχαν 35 δέματα με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 52 κιλών και 900 γραμμαρίων τα οποία κατασχέθηκαν.

Ακολουθώντας τα ίχνη των μεταφορέων, οι αστυνομικοί εντόπισαν στην περιοχή των Νεγράδων τους τρεις αλλοδαπούς ηλικίας 32, 29 και 29 χρόνων, τους συνέλαβαν. Στην κατοχή τους κατασχέθηκαν 500 ευρώ, 100 δολάρια και δύο κινητά και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία σε βαθμό κακουργήματος για εισαγωγή στη χώρα και μεταφορά ναρκωτικών με σκοπό την διακίνηση, με την οποία οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης