Αλλοδαποί έκλεψαν οινοπνευματώδη ποτά στη Ζάκυνθο

Αλλοδαποί έκλεψαν οινοπνευματώδη ποτά στη Ζάκυνθο

Οι δύο αλλοδαποί παραβίασαν μια τουριστική επιχείρηση στο Τσιλιβί και άρπαξαν ποτά αξίας 210 ευρώ

alkool-pota-ena
Χωρίς να πληρώσουν ήθελαν να τα… «τσούξουν» δυο αλλοδαποί στη Ζάκυνθο κι έτσι παραβίασαν μια τουριστική επιχείρηση στην περιοχή Τσιλιβί και άρπαξαν αλκοολούχα ποτά αξίας 210 ευρώ. Όμως, καταδιώχθηκαν από μικτή περιπολία αστυνομικών.

Ο ένας από τους δράστες ηλικίας 40 χρόνων κατάφερε να διαφύγει με τη λεία της κλοπής και αναζητείται, αλλά ο 18χρονος συνεργός του συνελήφθη από τους αστυνομικούς και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου. Σε βάρος του ασκήθηκε δίωξη για κλοπή, που βαρύνει και τον αναζητούμενο 40χρονο αλλοδαπό.

*** Σε μια νεοαναγειρόμενη οικοδομή στην Ελεούσα Άρτας είχε τρυπώσει ένας 25χρονος αλλοδαπός τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου και είχε αρπάξει οικοδομικά εργαλεία μεγάλης αξίας. Όμως, η κλοπή εξιχνιάστηκε από την Ασφάλεια και στο πλαίσιο των ερευνών βρέθηκε μέρος των κλοπιμαίων μια αποθήκη του δράστη. Ο 25χρονος δεν συνελήφθη λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Άρτας.

*** Ένα… ρολόι τοίχου και διάφορα είδη ρουχισμού ήταν η λεία της διάρρηξης που είχε γίνει στις αρχές Μαΐου στο σπίτι ενός 68χρονου σε περιοχή της Καστοριάς, από αγνώστους που παραβίασαν ένα παράθυρο! Η υπόθεση εξιχνιάστηκε από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δύο αλλοδαπών ηλικίας 21 και 23 χρόνων.

*** Το σπίτι ενός 23χρονου στο Αγρίνιο διέρρηξε ένας 42χρονος το βράδυ της Τρίτης και έκλεψε 100 ευρώ, δυο τραπεζικές κάρτες κι ένα κινητό. Όμως, εντοπίστηκε κατά την διαφυγή του από αστυνομικούς της Ασφαλείας, συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου, ενώ τα κλοπιμαία αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης