Ναυαγοσώστης θα κολυμπήσει από τα Σφακιά μέχρι τη Γαύδο για καλό σκοπό

Ναυαγοσώστης θα κολυμπήσει από τα Σφακιά μέχρι τη Γαύδο για καλό σκοπό

Ο Χανιώτης ναυαγοσώστης θα καλύψει μια απόσταση 20 ναυτικών μιλίων σε περίπου 12 ώρες

thumbnail_IMG_20190615_101623-770x375
To μήνυμα της αλληλεγγύης, της συμπαράστασης και της εθελοντικής προσφοράς σε όσους το έχουν ανάγκη θέλει να στείλει ο Χανιώτης ναυαγοσώστης Βασίλης Βροντάκης που τα ξημερώματα της Παρασκευής θα επιχειρήσει να διασχίσει κολυμπώντας την απόσταση από την Χώρα Σφακίων μέχρι και την ακριτική Γαύδο.

Ο Χανιώτης ναυαγοσώστης θα καλύψει μια απόσταση 20 ναυτικών μιλίων σε περίπου 12 ώρες αν το επιτρέψουν οι καιρικές συνθήκες την ημέρα του εγχειρήματος του.

Όπως ο ίδιος δηλώνει στο ΑΠΕ - ΜΠΕ, «στόχος μου είναι να ενημερωθούν φορείς, αρχές και πολίτες για το έργο του «Ορίζοντα», ενός συλλόγου που χρόνια τώρα στηρίζει παιδιά και ενήλικες με σοβαρά προβλήματα υγείας. Παράλληλα, να αναδειχθεί και να προωθηθεί το μήνυμα του εθελοντισμού και η σημασία της δωρεάς μυελού των οστών».

Η προσπάθεια του Βασίλη Βροντάκη στηρίζεται από την Περιφερειακή Ενότητα Χανίων, τους δήμους Σφακίων και Γαύδου και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Σφακίων.

Κατά την διάρκεια της προσπάθειάς του θα συνοδεύεται για λόγους ασφαλείας από μικρά σκάφη, ενώ ο ίδιος καλεί όσους επιθυμούν να καλύψουν κολυμπώντας μαζί του μέρος της απόστασης.

Κολυμπώντας από τα Σφακιά στη Γαύδο για τον Ορίζοντα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης