Βίντεο: Για ψαράκι στον Σχοινιά ο Αποστολάκης

Βίντεο: Για ψαράκι στον Σχοινιά ο Αποστολάκης

Δείτε το βίντεο που προέβαλε το One Channel, με τον υπουργό Εθνικής Άμυνας να απολαμβάνει το γεύμα του με παρέα, σήμερα Δευτέρα, σε εστιατόριο του Σχοινιά

apostolakis_sxoinias1
Το σενάριο η κυβέρνηση να αναζητά «σανίδα σωτηρίας» στα εθνικά θέματα -και δη, στα ελληνοτουρκικά- ήρθε εκ νέου στο προσκήνιο την Κυριακή, με τον Αλέξη Τσίπρα να συγκαλεί εκτάκτως το ΚΥΣΕΑ, που συνεδρίασε με αντικείμενο την τουρκική προκλητικότητα. 

Η έκτακτη σύγκληση του ΚΥΣΕΑ ως απάντηση στις τουρκικές προκλήσεις τόσο στην κυπριακή ΑΟΖ όσο και στο Αιγαίο, το απόγευμα της Κυριακής, ωστόσο, δεν... έπεισε για την αναγκαιότητά της, με την αντιπολίτευση, κυρίως, να βλέπει πολιτικά παίγνια πίσω από την κίνηση αυτή του πρωθυπουργού.


Ένα βίντεο, μάλιστα, που προέβαλε κατ' αποκλειστικότητα το One Channel, έρχεται να ενισχύσει τα ερωτηματικά αναφορικά με την κρισιμότητα των στιγμών στα ελληνοτουρκικά. Και αυτό, καθώς στο βίντεο εμφανίζεται ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Ευάγγελος Αποστολάκης, να απολαμβάνει, σήμερα Δευτέρα, μόλις μία ημέρα μετά τη συνεδρίαση του ΚΥΣΕΑ και εν μέσω της... συνεχιζόμενης έντασης με την Τουρκία, το γεύμα του με παρέα σε εστιατόριο του Σχοινιά.

Αποκλειστικό One Channel: Για ψάρια στο Σχοινιά ο Αποστολάκης, την ώρα της… έντασης με την Τουρκία
Κλείσιμο


Να πρόκειται, άραγε, για ένα διάλειμμα του υπουργού ή μήπως... αξιολογεί διαφορετικά τον βαθμό της έντασης στις ελληνοτουρκικές σχέσεις;
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης