Ένταση σημειώθηκε το πρωί της Τετάρτης στα δικαστήρια της Θεσσαλονίκης, όπου οδηγήθηκε ο 46χρονος δολοφόνος του Δημήτρη Γραικούγια να απολογηθεί στον ανακριτή.
Έξω από τα δικαστήρια είχαν συγκεντρωθεί από νωρίς συγγενείς και φίλοιτου αδικοχαμένου κτηνοτρόφου, κρατώντας μεγάλες φωτογραφίες του, προκειμένου να αποδοκιμάσουν τον δολοφόνο.
Επί τόπου βρίσκεται ισχυρή αστυνομική δύναμη που εμπόδισε τους συγκεντρωμένους να μπουν στο χώρο των δικαστηρίων, με αποτέλεσμα να προκληθεί μικρή ένταση.
Μάλιστα, ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε κατευθείαν στο γραφείο του ανακριτή από την πίσω πόρτα του κτηρίου.
Ο 46χρονος στην αρχική του κατάθεση είχε ισχυριστεί πως πιάστηκε στα χέρια με το θύμα και κάποια στιγμή ο 59χρονος έπεσε στο έδαφος και χτύπησε το κεφάλι του σε τσιμεντένιο κράσπεδο με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του. Τότε εκείνος πανικοβλήθηκε και έθαψε το πτώμα μαζί και το αυτοκίνητο για να κρύψει τα ίχνη.
Με πάνω από 30 χρόνια συνεχή και συνεπή παρουσία στην εκπαίδευση, το IdEF φέρνει την ακαδημαϊκή εμπειρία ενός δημόσιου γαλλικού πανεπιστημίου στην Ελλάδα, χωρίς να χρειάζεται κανείς να μετακομίσει στο εξωτερικό.
Η JYSK ανακοινώνει την είσοδό της στην κυπριακή αγορά, με τα πρώτα καταστήματα να προγραμματίζεται να ανοίξουν τον Απρίλιο του 2027, σηματοδοτώντας ένα ακόμη σημαντικό βήμα στην αναπτυξιακή πορεία της εταιρείας.