Ο Νίκος Μπάμπαλος το απόλυτο φαβορί να επανεκλεγεί δήμαρχος Ηρακλείου Αττικής

Ο Νίκος Μπάμπαλος το απόλυτο φαβορί να επανεκλεγεί δήμαρχος Ηρακλείου Αττικής

Σχεδόν οι μισοί Ηρακλειώτες 44,78% στον πρώτο γύρο, πείστηκαν από το πρόγραμμα που κατέθεσε για την επόμενη τετραετία ο νυν δήμαρχος της πόλης, Νίκος Μπάμπαλος.

mpam
Με τον πλέον εμφατικό τρόπο, το 44,78% των ψήφων στην πρώτη Κυριακή των δημοτικών εκλογών, ο δήμαρχος Ηρακλείου Αττικής και εκ νέου υποψήφιος για τη δημαρχεία, Νίκος Μπάμπαλος, επιβεβαίωσε την ευρεία αποδοχή που έχει το έργο που έχει γίνει τα τελευταία 5 χρόνια στον Δήμο, παίρνοντας σαφή εντολή για συνέχεια.
Απομένει, βέβαια, μια ακόμα εκλογική αναμέτρηση στον δεύτερο γύρο των εκλογών όπου θα βρει απέναντί του τον Γιώργο Παπαδημητρίου σε μια μάλλον «τυπική διαδικασία» εάν κανείς κρίνει από 16,78% που συγκέντρωσε ο αντίπαλός του την πρώτη Κυριακή και τις περίπου 30 ποσοστιαίες μονάδες που τους χωρίζουν.
Σε αυτό ας προστεθεί ότι οι υπόλοιπες δημοτικές παρατάξεις, πέντε των αριθμό, που έμειναν εκτός δεύτερου γύρου έχουν καλέσει τους υποστηρικτές τους να ψηφίσουν «κατά συνείδηση» χωρίς να πάρουν θέση υπέρ του ενός ή του άλλου υποψηφίου, κάτι που, λογικά, ευνοεί τον πρώτο του Α’ γύρου, όταν μάλιστα έχει πετύχει ένα τέτοιο μεγάλο ποσοστό και μια τόση μεγάλη διαφορά.

Νικος_Μπαμπαλος__9_


Η υψηλή αποδοχή του συνδυασμού «ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΜΠΡΟΣΤΑ» με επικεφαλής το Νίκο Μπάμπαλο, που κατάφερε να συγκεντρώσει από την πρώτη Κυριακή περίπου τους μισούς Ηρακλειώτες, (το 2014 είχε πάρει 28% στον πρώτο γύρο των εκλογών) ήρθε ως επακόλουθο των έργων, της πρόνοιας, της οικονομικής πολιτικής και κυρίως των φοροελαφρύνσεων που έχει εφαρμόσει η δημοτική αρχή στην διάρκεια της πρώτης της θητείας.

Πρωτεύουσα θέση στον απολογισμό της θητείας του δημάρχου, εκτός των έργων υποδομής και καθημερινότητας, κατέχει το γεγονός ότι κατάφερε να δημιουργηθούν αποθεματικά στο δήμο κάτι που είχε να συμβεί εδώ και 17 χρόνια, με την ταυτόχρονη τακτοποίηση όλων των οικονομικών υποχρεώσεων του δήμου.


Αντιπλημμυρικα_Βουλγαρη
Εκκινηση_μελετων_αντιπλημμυρικα_εργα_Κεντρο_-_Ηπειρωτικα

Κλείσιμο
Ο Νίκος Μπάμπαλος και οι συνεργάτες του από το 2014 έως σήμερα, κατάφεραν να κάνουν το Ηράκλειο Αττικής ένα δήμο αξιόπιστο, ισχυρό, που εμπνέει εμπιστοσύνη στους κατοίκους και τους επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται σε αυτόν και αυτό αποτυπώθηκε στα αποτελέσματα της πρώτης Κυριακής των εκλογών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης