Κομοτηνή: Τέσσερις ανήλικοι λήστευαν κι έκλεβαν ό,τι μπορούσαν!

Κομοτηνή: Τέσσερις ανήλικοι λήστευαν κι έκλεβαν ό,τι μπορούσαν!

Οι «άγουροι» κακοποιοί δεν δίστασαν να χτυπήσουν δυο άτομα και να προκαλέσουν εμπρησμό σε στρατιωτικό χώρο

astynomia-peripoliko-tessera
Άφωνοι έμειναν οι κάτοικοι της Κομοτηνής με τα «κατορθώματα» μιας ομάδας τεσσάρων ανήλικων παιδιών, που αναστάτωσαν μέσα σε λίγη ώρα την πόλη με απανωτές επιθέσεις, ληστείες και κλοπές σε σπίτια και καταστήματα. Μάλιστα, δεν δίστασαν να χτυπήσουν δυο άτομα και να προκαλέσουν εμπρησμό σε στρατιωτικό χώρο!

Οι τέσσερις ανήλικοι Έλληνες ηλικίας 17, 16, 15 και 14 χρόνων συνελήφθησαν το βράδυ της Τρίτης από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., οι οποίοι «χτένιζαν» την πόλη για να τους εντοπίσουν. Νωρίτερα, είχαν εισβάλει σε ένα μίνι μάρκετ από το οποίο έκλεψαν μία συσκευασία τροφίμου και όταν τους πήρε είδηση η ιδιοκτήτρια την απώθησαν βίαια και διέφυγαν. Αμέσως μετά, προσπάθησαν να τρυπώσουν σε ένα σπίτι, αλλά τους αντιλήφθηκε ο ένοικος και τον χτύπησαν με ρόπαλο!

Στη συνέχεια, οι «άγουροι» κακοποιοί προκάλεσαν πυρκαγιά στο προαύλιο ενός πρώην στρατοπέδου και διέρρηξαν ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο από το εσωτερικό του οποίου έκλεψαν διάφορα μικροαντικείμενα, που βρέθηκαν στην κατοχή του 17χρονου και αποδόθηκαν στον δικαιούχο. Η συμμορία των ανηλίκων οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ροδόπης με κατηγορίες για ληστεία, απόπειρα ληστείας, διακεκριμένες κλοπές και εμπρησμό, ενώ σε βάρος των γονέων τους σχηματίστηκε δικογραφία για παραμέληση της εποπτείας τους.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης