Ο «καναλάρχης της Μυκόνου» τοποθετεί πινακίδες σήμανσης στο νησί

Ο «καναλάρχης της Μυκόνου» τοποθετεί πινακίδες σήμανσης στο νησί

Ο ίδιος μιλώντας στο protothema.gr εξήγησε το λόγο που αποφάσισε να αναλάβει πρωτοβουλία για την ασφάλεια των δρόμων στο νησί

assf
Αφού κατέγραψε δεκάδες ατυχήματα και δυστυχήματα, o Πέτρος Νάζος, «ο καναλάρχης της Μυκόνου»αποφάσισε να αναλάβει δράση για το καλό του νησιού.

Πριν απο λίγες μέρες λοιπόν αγόρασε με δικά του χρήματα μια πινακίδα σήμανσης με καθρέπτη και την τοποθέτησε στο δρόμο για την παραλία Αγράρι, στην πιο επικίνδυνη στροφή, εκεί όπου έχει καταγράψει με την κάμερα του δεκάδες ατυχήματα και δυστυχήματα, κυρίως με «γουρούνες».

Ο ίδιος μιλώντας στο protothema.gr εξήγησε το λόγο που αποφάσισε να αναλάβει πρωτοβουλία για την ασφάλεια των δρόμων στο νησί:

«Όλα αυτά τα χρόνια έχω καταγράψει άπειρα πλάνα που διαφημίζουν την Μύκονο και την Ελλάδα ταυτοχρόνως» θα πει. Και θα προσθέσει:

Κλείσιμο
«Αγαπώ πολύ το νησί που κατάγομαι και έχω επιλέξει να ζω, με όλα τα στραβά και παράδοξα που μπορεί να έχει, αλλά αυτό που με συγκλονίζει σαν άνθρωπο και δεν μπορώ με τίποτα να χωνέψω είναι τα ατυχήματα και τα δυστυχήματα που συμβαίνουν εξαιτίας του κακού οδικού δικτύου και της έλλειψης σήμανσης και φωτισμού. Επειδή νιώθω υποχρεωμένος για όσα μου προσφέρει τούτος ο ευλογημένος τόπος, πήρα την πρωτοβουλία να τοποθετήσω αυτή την πινακίδα σε ένα από τα πιο επικίνδυνα σημεία του νησιού, όπου πολύ συχνά εγώ και άλλοι συμπολίτες μου γινόμαστε μάρτυρες τροχαίων ατυχημάτων».

Στο εγχείρημα βοήθησαν και τα μέλη της οικογένειας Δακτυλίδη, οι οποίοι είναι και ιδιοκτήτες της επιχείρησης Agrari Beach, αναλαμβάνοντας τις χωματουργικές εργασίες.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης