Πιερία: Έκλεψαν την κάρτα ηλικιωμένου και του άδειασαν τον λογαριασμό!

Πιερία: Έκλεψαν την κάρτα ηλικιωμένου και του άδειασαν τον λογαριασμό!

Η γυναίκα είχε καταφέρει να “βουτήξει” το πορτοφόλι του ηλικιωμένου που είχε μέσα 70 ευρώ και την κάρτα ανάληψης και άδειασε το λογαριασμό του με την βοήθεια του συνεργού της

astynomia-peripoliko-tessera
Πολύ τυχερός στάθηκε ένας 76χρονος που έπεσε θύμα μιας νεαρής “πορτοφολούς” σε περιοχή της Πιερίας, καθώς η 30χρονη Ελληνίδα με τα... μακριά χέρια και ο 35χρονος συνεργός της που είχαν προλάβει να αδειάσουν τον τραπεζικό λογαριασμό του χρησιμοποιώντας την κάρτα του συνελήφθησαν άμεσα!

Η γυναίκα είχε καταφέρει να “βουτήξει” το πορτοφόλι του ηλικιωμένου που είχε μέσα 70 ευρώ και την κάρτα ανάληψης, την οποία χρησιμοποίησε μαζί με τον συνεργό της κάνοντας αναλήψεις συνολικού ύψους 790 ευρώ από ΑΤΜ άλλων περιοχών της Πιερίας. Όμως, μέσα σε λίγες ώρες ταυτοποιήθηκαν από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας Κατερίνης, που διαπίστωσαν ότι το ζευγάρι κατοικεί σε περιοχή της Ημαθίας.

Αμέσως οργανώθηκε επιχείρηση σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ασφάλειας Βέροιας και ο 35χρονος μαζί με την 30χρονη συνελήφθησαν στο σπίτι τους. Εκεί βρέθηκε το ποσό των 830 ευρώ, το οποίο επιστρέφηκε στον 76χρονο, ενώ οι δράστες πήραν τον δρόμο για τον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κατερίνης με την κατηγορία της κλοπής.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης