Κύπρος: Ψάχνουν τους πέντε ληστές του ζευγαριού στη Λεμεσό

Κύπρος: Ψάχνουν τους πέντε ληστές του ζευγαριού στη Λεμεσό

Στο νοσοκομείο με μώλωπες το ζευγάρι - Με τα πόδια διέφυγαν οι δράστες 

lhsteia
Έρευνες για τον εντοπισμό πέντε άγνωστων δραστών που επιτέθηκαν, ακινητοποίησαν και λήστεψαν ζευγάρι στο σπίτι τους, που βρίσκεται σε συγκρότημα κατοικιών, στην τουριστική περιοχή Γερμασόγειας, στη Λεμεσό διεξάγει η Κυπριακή Αστυνομία.

Ο υπεύθυνος του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Λεμεσού, Ιωάννης Σωτηριάδης, ανέφερε πως γύρω στις 3:00 το απόγευμα, πέντε άτομα, που καταγράφηκαν από το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης, εισήλθαν στο σπίτι του ζευγαριού, ενός 33χρονου Ρώσου και μιας 34χρονης από τη Βουλγαρία.

Οι δράστες κτύπησαν τους δυο και κατάφεραν να τους δέσουν και να τους φιμώσουν, ενώ μιλώντας στα ρωσικά, ζήτησαν από τον 33χρονο χρήματα, με τον ίδιο να τους δίνει τις πιστωτικές κάρτες και τους κωδικούς τους.

Με την αναχώρηση τους, ο 33χρονος κατάφερε να απομακρύνει το φίμωτρο και άρχισε να καλεί σε βοήθεια, όπου και έσπευσε γείτονας.

Ο 33χρονος καθώς και 34χρονη, μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, φέροντας μώλωπες και εκδορές και κρατήθηκαν για προληπτικούς λόγους.

Σύμφωνα με τον κ. Σωτηριάδη, οι πέντε δράστες φαίνεται να φτάνουν και να αναχωρούν από τη σκηνή με τα πόδια, ενώ περιγράφονται ως ηλικίας 25 με 30 χρονών και λεπτής σωματικής διάπλασης.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης