Χίος: Ο καυγάς δυο γυναικών κατέληξε σε μαχαιρώματα με τρεις τραυματίες!

Χίος: Ο καυγάς δυο γυναικών κατέληξε σε μαχαιρώματα με τρεις τραυματίες!

Οι άνδρες συνοδοί τους έβγαλαν μαχαίρια για να τις υπερασπιστούν, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν και οι δυο, αλλά και μια από τις συμπλεκόμενες

maxairi
Απροσδόκητη εξέλιξη πήρε ο καυγάς που ξέσπασε μεταξύ δυο νεαρών αλλοδαπών γυναικών σε ένα σπίτι στη Χίο, καθώς ήρθαν στα χέρια. Για να τις χωρίσουν, παρενέβησαν οι άνδρες συνοδοί τους που έβγαλαν μαχαίρια με αποτέλεσμα να τραυματιστούν και οι δυο, αλλά και μια από τις συμπλεκόμενες!

Όλα έγιναν το βράδυ της Δευτέρας, όταν ήρθαν στα χέρια οι δυο αλλοδαπές, μια 28χρονη και μια 24χρονη. Ο 33χρονος σύντροφος της δεύτερης άρπαξε ξαφνικά ένα μαχαίρι και τραυμάτισε με αυτό την 28χρονη στο κεφάλι και σε άλλα σημεία του σώματός της, ενώ αμέσως μετά επιτέθηκε και στον 39χρονο φίλο της που προσπάθησε να τον εμποδίζει, τραυματίζοντάς τον και αυτό. Όμως, ο 39χρονος αντέδρασε, άρπαξε το μαχαίρι και τραυμάτισε και αυτός τον 33χρονο ενώ ταυτόχρονα τον γρονθοκοπούσε!

Μετά από άμεση κινητοποίηση των αστυνομικών του τοπικού τμήματος, συνελήφθη πρώτα ο 33χρονος σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας, ενώ στην εξέλιξη της έρευνας συνελήφθησαν η 24χρονη και ο 39χρονος που κατηγορούνται κατά περίπτωση για πρόκληση σωματικών βλαβών και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Η μόνη που δεν συνελήφθη, είναι η τραυματισμένη 28χρονη.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης