Γιάννενα: Εξαρθρώθηκε σπείρα που ξήλωνε καλώδια από επιχείρηση και υποσταθμό της ΔΕΗ

Γιάννενα: Εξαρθρώθηκε σπείρα που ξήλωνε καλώδια από επιχείρηση και υποσταθμό της ΔΕΗ

Οι αστυνομικοί έβαλαν τέλος στη δράση της σπείρας όταν εντόπισαν ένα φορτηγό με την καρότσα γεμάτη καλώδια – Συνελήφθη ο 46χρονος οδηγός και τρεις συνεργοί του

astynomia_1
Τέλος στις λεηλασίες που έκανε τις τελευταίες ημέρες στην ευρύτερη περιοχή των Ιωαννίνων μια σπείρα «κυνηγών» χαλκού έβαλαν οι αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης, όταν εντόπισαν στην επαρχιακή οδό Πεδινής– Κόντσικας ένα Ι.Χ. φορτηγό αυτοκίνητο με την καρότσα του γεμάτη καλώδια.

Το όχημα ακινητοποιήθηκε και κατασχέθηκε, όπως και καλώδια βάρους 143 κιλών, ενώ συνελήφθη ο 46χρονος Έλληνας οδηγό του ο οποίος είχε κλέψει καλώδια χαλκού βάρους 300 κιλών μαζί με τρεις συνεργούς του ηλικίας 66, 20 και 30 χρόνων, από μια επιχείρηση στα Μάρμαρα Ιωαννίνων το απόγευμα της Κυριακής.

Στο πλαίσιο της έρευνας προέκυψε ότι οι δράστες είχαν διαρρήξει στο διάστημα από την Παρασκευή ως την Κυριακή και έναν υποσταθμό της Δ.Ε.Η. στην Πεδινή Ιωαννίνων, χωρίς όμως να κλέψουν κάτι. Ο 46χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων και σε βάρος του ασκήθηκε δίωξη για διακεκριμένη κλοπή και απόπειρα κλοπής που βαρύνει και τους συνεργούς του.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης