Ρόδος: Καταζητούμενος ληστής είχε αρχαία και ημιπολύτιμους λίθους

Ρόδος: Καταζητούμενος ληστής είχε αρχαία και ημιπολύτιμους λίθους

Ο 37χρονος αλλοδαπός συνελήφθη στη Ρόδο με αρχαία, ναρκωτικά και ημιπολύτιμους λίθους άγνωστης προέλευσης

Rodos-lithoi-nomismata
Στο μικροσκόπιο της Ασφαλείας έχουν βρεθεί οι δοσοληψίες και οι παράνομες δραστηριότητες ενός 37χρονου αλλοδαπού κακοποιού που αναζητούνταν με ένταλμα σύλληψης του ανακριτή Πειραιά για ληστεία, αλλά συνελήφθη στη Ρόδο με αρχαία, ναρκωτικά και ημιπολύτιμους λίθους άγνωστης προέλευσης!

Ο αλλοδαπός υποβλήθηκε σε έλεγχο από τους αστυνομικούς, οι οποίοι προχώρησαν στην σύλληψή του όταν διαπίστωσαν ότι διώκεται. Όμως, στην κατοχή του βρέθηκαν μικροποσότητα κατεργασμένης κάνναβης βάρους 1,3 γραμμαρίου, 15 νομίσματα που εμπίπτουν στις προστατευτικές διατάξεις, αλλά και 67 ημιπολύτιμοι λίθοι!

Ο 37χρονος δεν αποκάλυψε πώς βρέθηκαν όλα αυτά στα χέρια του και η προανάκριση βρίσκεται σε εξέλιξη. Όλα κατασχέθηκαν, ενώ τα νομίσματα παραδόθηκαν στην αρμόδια Εφορεία Αρχαιοτήτων για να χρονολογηθούν και να εκτιμηθούν η αξία και η προέλευσή τους. Ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου και θα μεταχθεί στον Πειραιά για να απολογηθεί.

*** Ένταλμα σύλληψης που είχε εκδοθεί από τον ανακριτή Καστοριάς για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών εκκρεμούσε σε βάρος ενός 40χρονου αλλοδαπού που συνελήφθη στο Δελβινάκι από αστυνομικούς του τμήματος Πωγωνίου και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης