Πορεία για τον Κουφοντίνα: Χημικά στη Σταδίου - Κλειστό το κέντρο της Αθήνας
Περιορισμένη χρήση δακρυγόνων από την αστυνομία στη Σταδίου - Χυδαία συνθήματα για τον Παύλο Μπακογιάννη- Σε εξέλιξη αυτή την ώρα πορείες αλληλεγγύης για τον πολυισοβίτη της 17 Νοέμβρη και σε Θεσσαλονίκη και Πάτρα
Κλειστό είναι αυτή την ώρα το κέντρο της Αθήνας λόγω της πορείας αντιεξουσιαστών για τον «Λουκά» της 17 Νοέμβρη. Πριν από λίγα λεπτά προκλήθηκε ένταση με τις αστυνομικές δυνάμεις στην οδό Σταδίου κοντά στο Σύνταγμα και έγινε περιορισμένη χρήση δακρυγόνων. Πορείες είναι σε εξέλιξη στη Θεσσαλονίκη και την Πάτρα.
Η ένταση προκλήθηκε όταν ομάδα από τα άτομα που παίρνουν μέρος στην πορεία κινήθηκαν προς προεκλογικά περίπτερα. Οι διαδηλωτές φώναζαν συνθήματα υπέρ του να δοθεί άδεια στον Κουφοντίνα, αλλά και χυδαία συνθήματα για τον Παύλο Μπακογιάννη
Οι δύο αυτές διακρίσεις αποτελούν μια σημαντική αναγνώριση της στρατηγικής πορείας του Ομίλου B&F, ο οποίος συνεχίζει να επενδύει με συνέπεια στην καινοτομία, στην ποιότητα, στη δημιουργικότητα και στη διαρκή εξέλιξη
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στους μήνες που απουσίασε από τη δουλειά της λόγω άδειας μητρότητας, η Κατερίνα Πετράκη παρακολούθησε από απόσταση μια αλλαγή που εξελισσόταν με ταχύτητα. Η Τεχνητή Νοημοσύνη άρχιζε να περνά από τη θεωρία στην πράξη, αποκτώντας θέση στην καθημερινότητα ολοένα και περισσότερων επαγγελμάτων. Αυτό που μέχρι πρότινος έμοιαζε με μια τεχνολογία του μέλλοντος, γινόταν σταδιακά μέρος του παρόντος.