Νικόλαος Μακρόπουλος: Δεν τρομάζουμε από τα επεισόδια, θα αλλάξουμε την Αθήνα

Νικόλαος Μακρόπουλος: Δεν τρομάζουμε από τα επεισόδια, θα αλλάξουμε την Αθήνα

Την ώρα των επεισοδίων στη Συγγρού, ήταν σε εξέλιξη εκδήλωση του Ν. Μακρόπουλου, προέδρου της «ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική» και υποψηφίου δημοτικού συμβούλου με τον συνδυασμό «Αθήνα Ψηλά» του Κώστα Μπακογιάννη

IMG_7699__1_
Επεισόδια σημειώθηκαν χθες το βράδυ έξω από το Συνεδριακό Κέντρο της Εθνικής Ασφαλιστικής, στην οδό Συγγρού 103, όταν άγνωστοι πραγματοποίησαν επίθεση και έσπασαν αυτοκίνητα.

IMG_9139__1_
Την ίδια ώρα, στο εσωτερικό του κτιρίου, βρισκόταν σε εξέλιξη η εκδήλωση της «ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική», με κεντρικούς ομιλητές τον Άδωνι Γεωργιάδη, Αντιπρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, και τον Νικόλαο Μακρόπουλο, Πρόεδρο και Διευθύνοντα σύμβουλο της «ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική» και υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο με τον συνδυασμό «Αθήνα Ψηλά» του Κώστα Μπακογιάννη.

Ανάμεσα στους περίπου χίλιους παρευρισκομένους, έδωσαν το παρών ο πρώην Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, ο Βασίλης Κικίλιας, ο Νότης Μηταράκης, η Όλγα Κεφαλογιάννη, πλήθος επιχειρηματιών και πολιτών, οι οποίοι παρέμειναν στην θέση τους μέχρι και το τέλος της εκδήλωσης.

Την οργάνωση και παρουσίαση της εκδήλωσης είχε αναλάβει η δημοσιογράφος Μάγδα Τσέγκου, η οποία από το βήμα όπου παρουσίαζε, παρέμεινε ατάραχη και δεν έδειξε το παραμικρό μπροστά στον κόσμο.

Λίγο αργότερα, ενημέρωσε το κοινό, από το βήμα, για το τι συμβαίνει έξω από τον χώρο της εκδήλωσης και ομοίως έπραξαν ο Άδωνις Γεωργιάδης και ο Βασίλης Κικίλιας.

Κλείσιμο
Στο τέλος, ανέφερε πως «έρχονται μήνυματα στο κινητό μου για επιθέσεις έξω απ το κτίριο και υπάρχουν ήδη τρία ΙΧ σπασμένα».

Ο κόσμος, χωρις δεύτερη σκέψη, παρέμεινε στις θέσεις του και η εκδήλωση συνεχίστηκε κανονικά και με ηρεμία μέχρι το τέλος της, στέλνοντας έτσι ένα ηχηρό μήνυμα. 

Ο κ. Νικόλαος Μακρόπουλος λίγο αργότερα, κατά την εκκένωση του κτιρίου δήλωσε πως: «Δεν τρομάζουμε, δεν φοβόμαστε, θα προχωρήσουμε στο να αλλάξουμε την Αθήνα. Αυτό που συνέβη μας προκαλεί ακόμη περισσότερο να συνεχίσουμε για την Αθήνα, μας πεισμώνει, μας δυναμώνει αλλά κυρίως μας δικαιώνει και δεν θα αφήσουμε αυτή η ιστορική πόλη της Αθήνας να αφεθεί στα χέρια αυτών των αγνώστων».

Το βίντεο της εκδήλωσης την ώρα της επίθεσης: 

Η ομιλία του Νικόλαου Μακρόπουλου στην εκδήλωση της "ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική"

IMG_5006__1_
IMG_5025__1_
IMG_5005
IMG_7701__1_
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης