Κινητοποίηση ανθρωπιάς για πυρόπληκτη στη Σαλαμίνα

pir54

Πρόκειται για μια οικογένεια με οικονομικό πρόβλημα

Κινητοποίηση της τοπικής κοινωνίας και της αυτοδιοίκησης της Σαλαμίνας έχει ξεκινήσει αυτές τις ημέρες ώστε η πυροπαθής κάτοικος του νησιού Μαρία Μένεγα να μπορέσει να αποκαταστήσει τις ζημιές της.

Συγκεκριμένα, η άτυχη γυναίκα είδε την περιουσία της επί της οδού Δημοσθένους 8 να καταστρέφεται την περασμένη Πρωτοχρονιά από πυρκαγιά, με αποτέλεσμα να ξεσπιτωθεί η ίδια και τα εγγόνια της τα οποία μεγαλώνει. Με πρωτοβουλία κατοίκων και της δημοτικής Αρχής του νησιού τότε επιδιώχθηκε να υπάρξουν επισκευές στο σπίτι της όμως το οικονομικό κόστος ήταν δυσβάστακτο. Κάπως έτσι τις τελευταίες ημέρες και τέσσερις μήνες μετά το συμβάν επιδιώκεται η συλλογή χρημάτων για μια οικογένεια με οικονομικό πρόβλημα.

Ήδη έχει ξεκινήσει δράση μετά από επίσκεψη της Δημάρχου Σαλαμίνας Ισιδώρας Νάνου και των συμβούλων και συνεργατών της Νίκου Αγαπίου, Αλέξανδρου Κριτσίκη και Σπύρου Κουτσούκου ώστε να μπουν χρήματα στο λογαριασμό της οικογένειας καθώς και να υπάρξουν βελτιώσεις στο σπίτι της.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

morfou-kypros-ean

«Πυρκαγιά, περὶ σαρκός, Ἁγίου Πνεύματος καὶ πονηρῶν πνευμάτων, τὴν ὁποία κάποιοι ἄναψαν γιὰ μᾶς», χαρακτηρίζει τις αντιδράσεις για όσα είπε περί ομοφυλοφίλων και για τα παιδιά - θύματα του serial killer ο Μόρφου Νεόφυτος

4
crash

Το τραγικό συμβάν, έτσι όπως καταγράφηκε από τους πιλότους των δύο F16 που απογειώθηκαν από την Αγχίαλο για να αναγνωρίσουν και να αναχαιτίσουν το μοιραίο αεροπλάνο - 14 χρόνια έχουν περάσει από την τραγωδία που συγκλόνισε Ελλάδα και Κύπρο

5