Αγρίνιο: Ξάφρισε τις εισπράξεις από βενζινάδικο και συνελήφθη

Αγρίνιο: Ξάφρισε τις εισπράξεις από βενζινάδικο και συνελήφθη

Ξάφρισε 1.000 ευρώ από την ταμειακή μηχανή - Συνελήφθη λίγες ώρες μετά

venzini1
Μέσα σε ένα 24ωρο εξιχνιάστηκε από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας η κλοπή που έγινε το βράδυ της περασμένης Τρίτης σε ένα πρατήριο υγρών καυσίμων στο Αγρίνιο, όταν ένας άγνωστος -τότε- νεαρός που προσποιήθηκε ότι αναζητούσε τουαλέτα ξάφρισε 1.000 ευρώ από την ταμειακή μηχανή.

Μετά από έρευνες, ταυτοποιήθηκε ως δράστης ένας 19χρονος ο οποίος εντοπίστηκε στα όρια του αυτοφώρου το βράδυ της Τετάρτης στην περιοχή Αϊ Βασιλιώτικα, συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή, με την οποία παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου. Ωστόσο, τα κλεμμένα χρήματα δεν βρέθηκαν, καθώς ο 19χρονος δεν αποκάλυψε τι τα έκανε και η έρευνα συνεχίζεται.

*** Τρεις νεαρές Ρομά μπήκαν σε ένα κατάστημα στις Σέρρες παριστάνοντας τις πελάτισσες, αλλά «βούτηξαν» ένα... χειριστήριο παιχνιδομηχανής αξίας 60 ευρώ! Η κλοπή έγινε αντιληπτή από τους υπαλλήλους που κάλεσαν την Ασφάλεια, ωστόσο οι τρεις γυναίκες ηλικίας 21, 18 και 17 χρόνων πρόλαβαν να διαφύγουν. Αναγνωρίστηκαν, όμως, και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης