«Οικιακή» χασισοφυτεία με 37 δενδρύλλια στη Λάρισα

«Οικιακή» χασισοφυτεία με 37 δενδρύλλια στη Λάρισα

Στο σπίτι και στο αγρόκτημα ενός 54χρονου, βρέθηκαν συνολικά 37 δενδρύλλια κάνναβης ύψους ως 60 εκατοστών τα οποία ξεριζώθηκαν, ενώ κατασχέθηκαν και πέντε συσκευασίες που περιείχαν αποξηραμένη κάνναβη βάρους 18,1 γραμμαρίω

lari98
Τέλος στις... γεωργικές ενασχολήσεις ενός 54χρονου έβαλαν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών, οι οποίοι ανακάλυψαν την χασισοφυτεία που καλλιεργούσε τόσο σπίτι του όσο και σε ένα αγρόκτημα που διατηρεί στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας και του έβαλαν χειροπέδες.

Στους δυο χώρους που ερεύνησαν οι αστυνομικοί, βρέθηκαν συνολικά 37 δενδρύλλια κάνναβης ύψους ως 60 εκατοστών τα οποία ξεριζώθηκαν, ενώ κατασχέθηκαν και πέντε συσκευασίες που περιείχαν αποξηραμένη κάνναβη βάρους 18,1 γραμμαρίων, μικροποσότητα ναρκωτικών χαπιών χωρίς την απαιτούμενη ιατρική συνταγή και μία ηλεκτρονική ζυγαριά.

Ο 54χρονος συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία με τις κατηγορίες της καλλιέργειας και της κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την διακίνηση, με την οποία παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης