Το μαντρί στο Ρέθυμνο έκρυβε πλήθος όπλα

Το μαντρί στο Ρέθυμνο έκρυβε πλήθος όπλα

Βρέθηκαν δυο πολεμικά τυφέκια, ένα πιστόλι, δυο περίστροφα, δυο κυνηγετικά όπλα, ένας γεμιστήρας και 113 φυσίγγια διαφόρων τύπων και διαμετρημάτων

Rethymno-opla
Ετοιμος για... πόλεμο ήταν ένας 37χρονος κτηνοτρόφος που έκρυβε πλήθος παράνομα όπλα στο ποιμνιοστάσιο της ιδιοκτησίας του σε περιοχή του Δήμου Ρεθύμνης! Όμως, βρέθηκε στο στόχαστρο έρευνας που διενεργήθηκε από αστυνομικούς της Ασφαλείας και του Τ.Α.Ε. και συνελήφθη.

Κατά την διάρκεια της έρευνας στο μαντρί, βρέθηκαν δυο πολεμικά τυφέκια, ένα πιστόλι, δυο περίστροφα, δυο κυνηγετικά όπλα, ένας γεμιστήρας και 113 φυσίγγια διαφόρων τύπων και διαμετρημάτων τα οποία κατασχέθηκαν και τα πυροβόλα εστάλησαν στην Εγκληματολογική υπηρεσία για να γίνει βαλλιστική εξέταση και να εξακριβωθεί αν και πού έχουν χρησιμοποιηθεί. Ο κτηνοτρόφος συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου κατηγορούμενος για παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων.

*** Με την ίδια κατηγορία συν αυτή της παράβασης του Τελωνειακού Κώδικα, οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης ένας 42χρονος που συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης, μετά από έρευνα που έγινε στο σπίτι του στις Σάπες, όπου βρέθηκαν τρία σπαθιά και ένα μαχαίρι, ενώ κατασχέθηκαν και πέντε πακέτα τσιγάρα για τα οποία δεν έχουν καταβληθεί στο δημόσιο οι ανάλογοι φόροι και δασμοί.

*** Έρευνα στο σπίτι ενός 23χρονου στην Πτολεμαΐδα έκαναν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Εορδαίας και του πέρασαν χειροπέδες, καθώς βρήκαν δέκα φυσίγγια διαμετρήματος 9 χιλιοστών, μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, 13 χάπια που εμπίπτουν στις διατάξεις του νόμου περί ναρκωτικών και ένα μεταλλικό τρίφτη.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης