Σκύλος της αστυνομίας «ξετρύπωσε» ηρωίνη και κάνναβη στα Ιωάννινα

Σκύλος της αστυνομίας «ξετρύπωσε» ηρωίνη και κάνναβη στα Ιωάννινα

Ο εκπαιδευμένος σκύλος εντόπισε τέσσερις συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 266,5 γραμμαρίων

cannabis
Έτοιμος να διακινήσει τα ναρκωτικά που είχε στις τσέπες του ήταν ένας 27χρονος Έλληνας που εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών να κινείται τη νύχτα της Τρίτης στα ύποπτα στέκια των Ιωαννίνων, ενώ και στο σπίτι του όπου βρέθηκαν σημαντικές ποσότητες συνελήφθη και ένας «πελάτης» του.

Ο νεαρός συνελήφθη όταν βρέθηκαν στην κατοχή του μία συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 32,2 γραμμαρίων και άλλη μία με ηρωίνη βάρους 1,6 γραμμαρίου, ενώ κατασχέθηκαν 185 ευρώ και ένα κινητό. Στην έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του με τον εκπαιδευμένο σκύλο, βρέθηκαν άλλες τέσσερις συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 266,5 γραμμαρίων.

Άλλες δύο συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους τριών γραμμαρίων είχε πάνω του και ένας 42χρονος που βρέθηκε εκεί κατά τη διάρκεια της έρευνας και συνελήφθη. Και οι δυο οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων κατηγορούμενοι για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.

*** Την ίδια κατηγορία αντιμετωπίζει και ένας 20χρονος Έλληνας που συνελήφθη στη Λάρισα από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών, μετά από έρευνα που διενεργήθηκε στην κατοικία του όπου βρέθηκαν δύο συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 88,6 γραμμαρίων, ενώ κατασχέθηκαν ακόμη ένα κινητό και 120 ευρώ.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης