Αυτοκτονία στο Νοσοκομείο Ρίου: Από τύχη δεν υπήρξαν άλλα θύματα

Αυτοκτονία στο Νοσοκομείο Ρίου: Από τύχη δεν υπήρξαν άλλα θύματα

Οι νοσοκομειακοί γιατροί επισημαίνουν ότι από τύχη δεν υπήρξαν άλλα θύματα τη Δευτέρα, όταν ένας ασθενής άρπαξε το υπηρεσιακό όπλο του αστυνομικού και αυτοκτόνησε – «Η σφαίρα εξοστρακίστηκε μέσα στα Επείγοντα»

nosokomeio_rio
Ανατριχίλα προκαλεί η αποκάλυψη των νοσοκομειακών γιατρών του νοσοκομείου του Ρίου ότι οι ίδιοι και οι ασθενείς στάθηκαν τυχεροί, όταν αυτοπυροβολήθηκε ο 28χρονος ασθενής που άρπαξε το υπηρεσιακό όπλο του αστυνομικού που τον συνόδευε, την Δευτέρα του Πάσχα.

Όπως αναφέρουν σε ανακοίνωση που εξέδωσαν, όταν η σφαίρα από το όπλο διαπέρασε το κρανίο του άτυχου νεαρού, εξοστρακίστηκε μέσα στο ιατρείο του τμήματος Επειγόντων Περιστατικών στο οποίο βρίσκονταν δύο ειδικευόμενοι, καθώς το νοσοκομείο είχε γενική εφημερία!

Από τύχη και μόνο το περιστατικό δεν είχε ακόμη πιο τραγική κατάληξη, λένε οι γιατροί που απαιτούν από την διοίκηση του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών παρουσία σε 24ωρη βάση του προσωπικού ασφαλείας στο χώρο διαλογής και διακίνησης ασθενών και στα ιατρεία των γενικών εφημεριών.

Στο μεταξύ, ο αστυνομικός που φρουρούσε τον 28χρονο αφέθηκε ελεύθερος από τον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών, ο οποίος διέταξε περαιτέρω προανάκριση μετά τη σύλληψή του για πλημμελή φύλαξη υπηρεσιακού οπλισμού. Σύμφωνα με τους συναδέλφους του, ο αστυνομικός είναι έντονα σοκαρισμένος από το πρωτόγνωρο περιστατικό που συνέβη παρά τη μεγάλη του εμπειρία.

Ο ασθενής νεαρός, που καταγόταν από το Περιστέρι Παραβόλας του δήμου Αγρινίου, είχε φύγει ημίγυμνος και σε κακή κατάσταση από το σπίτι του και είχε πάει τον ΧΥΤΑ της Ξερόλακας. Ένας γείτονας ειδοποίησε αστυνομικούς που τον εντόπισαν τραυματισμένο στα πόδια, καθώς είχε πηδήσει από ένα βράχο. Όταν αυτοπυροβολήθηκε με το όπλο του αστυνομικού, εισήχθη στο χειρουργείο αλλά κατέληξε λίγες ώρες μετά. Η κηδεία του θα τελεστεί στη 1 το μεσημέρι της Πέμπτης, από το ναό των Αγίων Αγγέλων στο Α’ Δημοτικό Νεκροταφείο Πατρών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης