Μία νέα τραγωδία σημειώθηκε την Δευτέρα του Πάσχα στην Κρήτη καθώς ένας 60χρονος πρώην αστυνομικός έβαλε τέλος στην ζωή του.
Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, όλα συνέβησαν λίγο μετά τις 5 το απόγευμα, όταν ο 60χρονος πήρε ένα κομμάτι σκοινί, πήγε στο εξοχικό σπίτι που διατηρεί η οικογένειά του στην περιοχή του Άη Γιάννη στην Κνωσό, έφτιαξε μία θηλιά και κρεμάστηκε στην πέργκολα.
Το άψυχο σώμα του βρήκε – μετά από ώρες αναζήτησης – ο γαμπρός του ο οποίος και ειδοποίησε το ΕΚΑΒ και την αστυνομία.
Οι πληροφορίες αναφέρουν πως δεν υπήρξε κάποιο σημείωμα που να εξηγούσε ο άτυχος άνδρας τους λόγους της αυτοκτονίας του.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Γης, οι δενδροφυτεύσεις σε Χίο και Βόρεια Εύβοια, που υλοποιούνται σε συνεργασία με τον περιβαλλοντικό οργανισμό we4all, αναδεικνύουν μια στρατηγική με συνέπεια και μετρήσιμα αποτελέσματα.
Καθώς τα εργαλεία πολλαπλασιάζονται και η τεχνολογία διεισδύει σε κάθε επιχειρησιακή λειτουργία, η ανάγκη για ξεκάθαρη κατεύθυνση γίνεται πιο επιτακτική από ποτέ. Το ερώτημα όμως παραμένει ουσιαστικό: Ποιος μπορεί να συνδέσει το business με την Τεχνολογία στο επίπεδο των αποφάσεων;