Καιρός Πάσχα: Ηλιοφάνεια μέχρι και τη Δευτέρα του Πάσχα

Καιρός Πάσχα: Ηλιοφάνεια μέχρι και τη Δευτέρα του Πάσχα

Καλές θα είναι οι καιρικές συνθήκες μέχρι και τη Δευτέρα του Πάσχα - Επανέρχονται στα φυσιολογικά τα επίπεδα σκόνης στην ατμόσφαιρα - Δείτε χάρτες

kairos_main01
Καλά είναι τα νέα για όσους επέλεξαν να φύγουν για τις ημέρες του Πάσχα, καθώς σύμφωνα με το meteo.gr μέχρι και τη Δευτέρα του Πάσχα θα επικρατήσουν καλές καιρικές συνθήκες καθώς φαινόμενα αναμένονται μόνο το πρωί του Μεγάλου Σαββάτου 26/04 σε περιοχές της κεντρικής και βόρειας χώρας, ενώ οι συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα θα επανέλθουν σταδιακά στα φυσιολογικά επίπεδα.

Πιο αναλυτικά, για το υπόλοιπο της Μεγάλης Παρασκευής αναμένεται ηλιοφάνεια, με τοπικές νεφώσεις το μεσημέρι και απόγευμα κυρίως σε ορεινές περιοχές.

Μια διαταραχή στη μέση και ανώτερη τροπόσφαιρα θα επηρεάσει τον καιρό της κεντρικής και βόρειας χώρας το Μεγάλο Σάββατο, προκαλώντας από το μεσημέρι τοπικές βροχές αλλά και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στην Ανατολική Θεσσαλία και την Κεντρική και Δυτική Μακεδονία.

Οι περιοχές που αναμένονται φαινόμενα το μεσημέρι (πάνω) και το απόγευμα (κάτω) του Μεγάλου Σαββάτου 27/04

kair1
kair2


Στους χάρτους που ακολουθούν φαίνονται οι περιοχές που αναμένονται φαινόμενα το μεσημέρι (πάνω) και το απόγευμα (κάτω) του Μεγάλου Σαββάτου.

Κλείσιμο
Τόσο την Κυριακή αλλά και τη Δευτέρα του Πάσχα αναμένεται ηλιοφάνεια με τοπικές μόνο νεφώσεις το μεσημέρι και απόγευμα.

Η θερμοκρασία θα παραμείνει σε σχετικά υψηλά επίπεδα έως και το Μεγάλο Σάββατο ξεπερνώντας σε πολλές περιοχές τους 26 βαθμούς, ενώ θα παρουσιάσει μικρή πτώση (2 έως 3 βαθμούς κατά μέσο όρο) την Κυριακή και τη Δευτέρα του Πάσχα.

Οι άνεμοι στα πελάγη δεν θα ξεπερνούν τα 5 και τοπικά τα 6 μποφόρ.

Οι περιοχές που αναμένονται φαινόμενα το μεσημέρι του Μ. Σαββάτου 27/04 (πάνω) και το μεσημέρι της Κυριακής του Πάσχα 28/04 (κάτω)

kair3
kair4

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης