Θεσσαλονίκη: Βρήκαν ναρκωτικά και όπλα στο σπίτι 20χρονου

Θεσσαλονίκη: Βρήκαν ναρκωτικά και όπλα στο σπίτι 20χρονου

Ο 20χρονος συνελήφθη και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα 

kannavi
Στο επίκεντρο έρευνας των αστυνομικών της Δίωξης Ναρκωτικών του Κιλκίς είχε βρεθεί ένας 20χρονος, ως ύποπτος για διακίνηση ναρκωτικών και, μόλις εξακριβώθηκε ότι κατοικεί σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, οργανώθηκε επιχείρηση για την σύλληψή του καθώς υπήρχαν πληροφορίες ότι είναι οπλισμένος.

Πράγματι, ο νεαρός ακινητοποιήθηκε με χειροπέδες και ακολούθησε έρευνα στο σπίτι, όπου κατασχέθηκαν τέσσερις συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 44,5 γραμμαρίων, μικροποσότητα παραισθησιογόνου ναρκωτικού σε κρυσταλλική μορφή και ναρκωτικά χάπια χωρίς την σχετική ιατρική συνταγή, ενώ βρέθηκαν ακόμη ένα πιστόλι κρότου- αερίου, δύο στιλέτα, μία συσκευή ηλεκτρικής εκκένωσης, μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας και 60 ευρώ.

Ο 20χρονος συνελήφθη και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, που του άσκησε δίωξη για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών και παράνομη οπλοκατοχή.

*** Οπλισμένος προσπάθησε να επιβιβαστεί σε αεροπλάνο στον αερολιμένα της Μυτιλήνης ένας ηλικιωμένος Έλληνας, αλλά οι αστυνομικοί βρήκαν κατά τη διάρκεια του ελέγχου στην αποσκευή του ένα πιστόλι κρότου ρέπλικα! Το όπλο κατασχέθηκε και ο 75χρονος συνελήφθη με την κατηγορία της παράβασης της νομοθεσίας περί όπλων.

*** Με την ίδια κατηγορία συνελήφθη ένας 48χρονος Έλληνας στο Αγρίνιο, όταν υποβλήθηκε σε έλεγχο από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και στην κατοχή του βρέθηκε ένα κλομπ μήκους 56 εκατοστών το οποίο κατασχέθηκε.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης