Ο serial killer της Κύπρου φωτογράφιζε τον Χριστόφια και επισήμους, ενώ οι αρχές είχαν βρει το πρώτο πτώμα!

Ο serial killer της Κύπρου φωτογράφιζε τον Χριστόφια και επισήμους, ενώ οι αρχές είχαν βρει το πρώτο πτώμα!

Δεν είχε καμία αναστολή να εμφανιστεί μεταξύ επισήμων και να τους φωτογραφίσει, παρόλο που η αστυνομία είχε ήδη συλλάβει τον 30χρονο συνάδελφό του, του οποίου την φωτογραφία χρησιμοποιούσε στα κοινωνικά δίκτυα

serial_Meyaxas
Ο λοχαγός του Κυπριακού Στρατού Νίκος Μεταξάς, ο οποίος έχει ομολογήσει τη διάπραξη τριών φόνων, ακόμα και μετά την ανακάλυψη του πτώματος της 38χρονης Marry Rose στις 14 Απριλίου δεν είχε καμία αναστολή να εμφανιστεί δημοσίως και να εργαστεί ως φωτογράφος και κινηματογραφιστής σε τιμητική εκδήλωση για τον Δημήτρη Χριστόφια στο σωματείο «Δίκωμο ’74».

Στην εκδήλωση βρίσκονταν, πέρα από τον Δημήτρη Χριστόφια, ο ΓΓ του ΑΚΕΛ Άντρος Κυπριανού, βουλευτές, ευρωβουλευτές, δήμαρχοι και πολλοί παράγοντες της πολιτικής ζωής της Κύπρου.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η εκδήλωση έγινε στις 17 Απριλίου όταν η αστυνομία είχε συλλάβει ως ύποπτο τον 33χρονο πρώην σύντροφο της Marry Rose και είχε καλέσει για ανάκριση τον 30χρονο αξιωματικό, του οποίου την φωτογραφία χρησιμοποιούσε ο Μεταξάς στα profiles του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Επίσης την περίοδο που φέρεται να διέπραττε τα εγκλήματα που έχει παραδεχθεί, φωτογραφιζόταν σε εκδήλωση της ΣΕΚ (Συνομοσπονδία Εργατών Κύπρου), αλλά και σε εκδήλωση για ενίσχυση του Καραϊσκάκειου Ιδρύματος μεταξύ δημάρχων, βουλευτών και άλλων προσώπων της δημόσιας ζωής.

Η εφημερίδα "Πολίτης" δημοσιεύει σχετικές φωτογραφίες τις οποίες έστειλε ο ίδιος ο Νίκος Μεταξάς σε συντάκτρια της εφημερίδας, για σκοπούς ρεπορτάζ των εκδηλώσεων.

serial_Meyaxas
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης