Καβάλα: «Πιστολέρο» θα έκανε Ανάσταση με μπαλωθιές

Καβάλα: «Πιστολέρο» θα έκανε Ανάσταση με μπαλωθιές

Οι αστυνομικοί, που είχαν κάνει έρευνα ακολουθώντας πληροφορίες, ανακάλυψαν το όπλο μαζί με τέσσερα φυσίγγια κρότου και τα κατέσχεσαν

Kavala-opol-pyrotexnimata
Ότι φύλαγε το παράνομο όπλο του για να πυροβολήσει στον αέρα στην… Ανάσταση ισχυρίστηκε ένας 38χρονος στους αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. που ανακάλυψαν ένα πιστόλι κρότου στην κατοικία του σε μια κοινότητα της Καβάλας!

Οι αστυνομικοί, που είχαν κάνει έρευνα ακολουθώντας πληροφορίες, ανακάλυψαν το όπλο μαζί με τέσσερα φυσίγγια κρότου και τα κατέσχεσαν. Στη συνέχεια, συνέλαβαν τον 38χρονο, το προσήγαν στην Ασφάλεια και σχηματίστηκε σε βάρος του δικογραφία για παράβαση του νόμου περί όπλων, με την οποία παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας.

*** Να ξεπουλήσει εν όψει του Πάσχα σχεδίαζε και ένας 57χρονος που διατηρεί περίπτερο στην πόλη της Καβάλας, αλλά κατά την έρευνα που έγινε από αστυνομικούς της Ασφάλειας βρέθηκαν τα 736 παιδικά αθύρματα που διέθετε προς πώληση. Έτσι, συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί ειδών πυροτεχνίας με την οποία οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης