Φλώρινα: Με δυο καταδίκες στην πλάτη οδηγήθηκε στην φυλακή

4255071

Ο 55χρονος αλλοδαπός ενοπίστηκε από τους αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Πρεσπών

Εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Πρεσπών να κινείται ύποπτα μέσα στη νύχτα σε μια περιοχή της Φλώρινας ένας 55χρονος αλλοδαπός και, όταν ακινητοποιήθηκε, διαπιστώθηκε ότι δεν είχε περάσει απλώς παράνομα στο ελληνικό έδαφος, αλλά ήταν και φυγόποινος.

Σε βάρος του εκκρεμούσαν δύο καταδικαστικές αποφάσεις των Τριμελών Πλημμελειοδικείων Βέροιας και Κιλκίς, με τις οποίες του είχε επιβληθεί συνολική ποινή φυλάκισης δυο ετών και 23 ημερών. Έτσι, συνελήφθη και οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Φλώρινας που του άσκησε δίωξη για παράνομη είσοδο στη χώρα και διέταξε τον εγκλεισμό του σε σωφρονιστικό κατάστημα.

*** Στη Μυτιλήνη, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. ένας 43χρονος αλλοδαπός, όταν υποβλήθηκε σε έλεγχο στοιχείων και διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση των δικαστικών αρχών της Χίου, για το αδίκημα του εμπρησμού. Με εντολή του εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Μυτιλήνης μετήχθη σε κατάστημα κράτησης.

ΣΧΟΛΙΑ

Βιτσας

ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΑΡΜΟΔΙΩΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΜΚΟ ΝΑΤΟΥΣ ΒΓΑΛΟΥΝ ΕΞΩ ΝΑΠΡΟΛΑΒΟΥΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΗ.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης