Πιερία: Ένα χρόνο μετά εξιχνίασαν τη βίαιη ληστεία ηλικιωμένης

Πιερία: Ένα χρόνο μετά εξιχνίασαν τη βίαιη ληστεία ηλικιωμένης

Δράστες ήταν τρεις Έλληνες ηλικίας 32, 29 και 21 χρόνων,

4770405
Απέκτησαν... ονοματεπώνυμα οι εφιάλτες που βασάνιζαν εδώ και έναν χρόνο μια ηλικιωμένη γυναίκα, η οποία είχε πέσει θύμα άγριας ληστείας μέσα στο σπίτι της στην Πιερία και είχε υποστεί ξυλοδαρμό από τους τέσσερις δράστες, τρεις από τους οποίους έχουν αναγνωριστεί από την Αστυνομία.

Πρόκειται για τρεις Έλληνες ηλικίας 32, 29 και 21 χρόνων, οι οποίοι έχουν ταυτοποιηθεί ως αυτοί που παραβίασαν το σπίτι μιας ανυπεράσπιστης 89χρονης τον Μάρτιο του 2018 και την είχαν χτυπήσει χωρίς έλεος για να την υποχρεώσουν να τους αποκαλύψει πού φύλαγε τις οικονομίες της. Μάλιστα, στον ξυλοδαρμό πρωτοστάτησε και μια... γυναίκα συνεργός τους η οποία παραμένει άγνωστη!

Οι κακοποιοί είχαν κάνει φύλλο και φτερό το σπίτι της άτυχης ηλικιωμένης, αλλά δεν είχαν βρει κάτι περισσότερο από 300 ευρώ και μερικά χρυσαφικά, τα οποία είχαν αρπάξει. Σε βάρος των τριών ανδρών και της άγνωστης συνεργού τους σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία και πρόκληση σωματικών βλαβών, που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κατερίνης.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης