Τρία χρόνια κατάληψη στο City Plaza: Βρισιές και σπρωξιές στην ιδιοκτήτρια από τους καταληψίες

Τρία χρόνια κατάληψη στο City Plaza: Βρισιές και σπρωξιές στην ιδιοκτήτρια από τους καταληψίες

«Όποτε τολμάω να περάσω από εδώ, προπηλακίζουν, σπρώχνουν, βρίζουν», λέει η ιδιοκτήτρια

city_plaza
Τα τελευταία τρία χρόνια, το ξενοδοχείο City Plaza τελεί υπό κατάληψη. Σήμερα, η ιδιοκτήτρια θέλησε να κάνει μία ακόμη προσπάθεια να πείσει τους καταληψίες να αποχωρήσουν ειρηνικά. Η προσπάθειά της, ωστόσο, έπεσε στο κενό, καθώς οι καταληψίες όχι μόνο δεν της επέτρεψαν την είσοδο, τόσο στην ίδια, όσο και στο συνεργείο του Open που τη συνόδευε, αλλά την απείλησαν, την έβρισαν, την έσπρωξαν και την έδιωξαν από την περιουσία της.

«Ποιον σπρώχνεις;», έλεγε η ιδιοκτήτρια του ξενοδοχείου στους καταληψίες, οι οποίοι της απαντούσαν: «Η κάμερα δεν μπαίνει μέσα».

Στο βίντεο του OPEN φαίνονται οι καταληψίες να μην επιτρέπουν την είσοδο στην ιδιοκτήτρια του ξενοδοχείου.

Δελτίο ΟΡΕΝ κατάληψη Εξάρχεια


«Όποτε τολμάω να περάσω από εδώ, προπηλακίζουν, σπρώχνουν, βρίζουν», λέει η κυρία Παπαχελά και προσθέτει: «Αυτοί εδώ οι άνθρωποι που με δέρνουν και με διώχνουν, τι είναι στην περιουσία μου;».

Κλείσιμο
Παρά τις τρεις εισαγγελικές εντολές και τις προσπάθειες της ιδιοκτήτριας να εκκενωθεί ο χώρος, οι καταληψίες βρίσκονται ακόμη μέσα στο χώρο του ξενοδοχείου. «Γίνεται διακίνηση ναρκωτικών, γίνεται κάποιου είδους πορνεία», καταγγέλλει και τονίζει ότι εκείνη συνεχίζει να πληρώνει ΕΝΦΙΑ και φόρους για το κτίριο, που δεν της επιτρέπεται να αξιοποιήσει.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης