Yποψήφιος δήμαρχος Casa de Papel με κόκκινη φόρμα στην Κομοτηνή

Yποψήφιος δήμαρχος Casa de Papel με κόκκινη φόρμα στην Κομοτηνή

Η δημοτική παράταξη «Σπάρτακος» θέλει να πετύχει το... μεγάλο κόλπο στο δημαρχείο – Η φωτογραφία της παράταξης παραπέμπει στη δημοφιλή ισπανική σειρά

spartakos
Εμπνευσμένη από την... τέλεια ληστεία είναι η προεκλογική εκστρατεία της δημοτικής παράταξης «Σπάρτακος» στην Κομοτηνή.

Κι αυτό επειδή ο επικεφαλής της, Κώστας Καραΐσκος αποφάσισε να βρει κοινό σημείο με την πασίγνωστη τηλεοπτική σειρά La Casa De Papel, θέλοντας να δείξει ότι θέλει να... κλέψει το δημαρχείο της Κομοτηνής, ολοκληρώνοντας το... μεγάλο κόλπο.

Σε μια φωτογραφία που έχει προκαλέσει αρκετά σχόλια, ο επικεφαλής της παράταξης παρουσιάζεται ως ληστής της τηλεοπτικής σειράς, που θέλει να μπει στη μάχη των αυτοδιοικητικών εκλογών.

Η σειρά «La Casa De Papel» είναι ισπανική τηλεοπτική σειρά, ιδιαίτερα δημοφιλής. Αν και προβλήθηκε από τις 2 Μαΐου μέχρι τις 23 Νοεμβρίου 2017 στο ισπανικό κανάλι Antena 3, η δημοφιλία της εκτοξεύθηκε όταν αγοράστηκαν τα δικαιώματά της από το Netflix. Η σειρά έγινε η πιο δημοφιλής μη αγγλόφωνη σειρά στην ιστορία του Netflix ενώ εμφανίζεται στις 10 πιο δημοφιλείς σειρές στις προτιμήσεις του κοινού στο IMDb.

Οκτώ ληστές κλείνονται στο Βασιλικό Νομισματοκοπείο της Ισπανίας στη Μαδρίτη κρατώντας ομήρους το προσωπικό και μια ομάδα επισκεπτών μαθητών με σκοπό να παραμείνουν για 11 μέρες, ώστε να μπορέσουν να τυπώσουν 2,4 δισεκατομμύρια ευρώ. Φορούν μάσκες που απεικονίζουν τον ζωγράφο Σαλβαντόρ Νταλί και χρησιμοποιούν ονόματα πόλεων για ψευδώνυμα.

Με αντίστοιχο τρόπο, ο Σπάρτακος και ο επικεφαλής του θέλουν να πετύχουν το μεγάλο κόλπο για το δημαρχείο Κομοτηνής στις αυτοδιοικητικές εκλογές.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης