Φωτογραφίες από Κομοτηνή... 2019: Λίγο τσιμέντο, το πεζοδρόμιο και το... πάρκινγκ μου!

Φωτογραφίες από Κομοτηνή... 2019: Λίγο τσιμέντο, το πεζοδρόμιο και το... πάρκινγκ μου!

Απίστευτος οδηγός... έφτιαξε πάρκινγκ σε δημόσιο πεζοδρόμιο, πάνω σε κεντρική πλατεία της Κομοτηνής

komotini1
Ας υποθέσουμε ότι ο πολίτης που έστρωσε τσιμέντο σε δημόσιο δρόμο και πεζοδρόμιο για να ανεβάζει δίχως... φθορές στα λάστιχα το αυτοκίνητό του και να παρκάρει με την άνεσή του, είναι... αφηρημένος ή δεν γνωρίζει ότι αυτό απαγορεύεται.

Δεν υπάρχει άραγε ένας πολίτης με συνείδηση, ώστε να καταγγείλει την πράξη του «αφηρημένου» συμπολίτη; Ας υποθέσουμε ότι δεν το... παρατήρησε κανείς. Ότι κανείς δεν διέκρινε το τσιμέντο... ράμπα για την εύκολη πρόσβαση του οχήματος. Ούτε πρόσεξε κανείς ότι ένα αυτοκίνητο παρκάρει μεγαλοπρεπώς στο πεζοδρόμιο.

Όλα τα παραπάνω, υποθέτουμε, ότι μπορεί να... ξέφυγαν στους κατοίκους της περιοχής ή στους περαστικούς. Όλα τα σενάρια «μέσα» είναι. Να υποθέσουμε το ίδιο και για την αστυνομία; Ούτε ένας αστυνομικός δεν έχει δει τις... τσιμεντένιες μπάρες, ή το παρκαρισμένο αυτοκίνητο πάνω στο πεζοδρόμιο; Ούτε ένα περιπολικό δεν παρατήρησε την παρανομία;

Οι φωτογραφίες που ακολουθούν αναδεικνύουν τη νοοτροπία ορισμένων, αλλά και την αδιαφορία των πολιτών, όπως και των αρχών. Το πεζοδρόμιο στην πλατεία Διονυσίου, στην Κομοτηνή, έχει μετατραπεί σε κανονικό πάρκινγκ, ενώ ο... ιδιοκτήτης του αυτοσχέδιου πάρκινγκ, προχώρησε ένα βήμα παραπάνω, κατασκευάζοντας τσιμεντένιες μπάρες, για να μην κόβει τα λάστιχα του οχήματος.

komotini2
komotini1
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης