Δολοφονία Μακρή: Ο άγνωστος καυγάς με τον Λιβανέζο που ανατίναξαν στη Βουλιαγμένης

Δολοφονία Μακρή: Ο άγνωστος καυγάς με τον Λιβανέζο που ανατίναξαν στη Βουλιαγμένης

Νέα στοιχεία στη δικογραφία από μαρτυρίες - Στο ερώτημα ποιός έδωσε την εντολή για την εν ψυχρώ δολοφονία του 46χρονου επιχειρηματία προσπαθεί να απαντήσει η αστυνομία μετά τη σύλληψη του 31χρονου βούλγαρου που κατηγορείται ως φυσικός αυτουργός

makris
Καυγά με τον 56χρονο Αυστραλό με καταγωγή από τον Λίβανο που έγινε στόχος βομβιστικής επίθεσης την 1η Μαρτίου, στη λ.Βουλιαγμένης, φέρεται να είχε μερικές εβδομάδες πριν από τη δολοφονία του ο 46χρονος επιχειρηματίας Γιάννης Μακρής.

Η αστυνομία αναζητώντας τα κίνητρα της δολοφονίας του Γιάννη Μακρή προσπαθεί να συνθέσει πλήρως το παζλ των κινήσεών του ένα μεγάλο διάστημα πριν από τη δολοφονία του, ώστε να βρει ποιος έδωσε την εντολή στον 31χρονο Βούλγαρο που έχει ήδη προφυλακισθεί ως φυσικός αυτουργός του εγκλήματος, ενώ ως συνεργός του αναζητείται ο αδελφός του.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ από tovima.gr, o Γιάννης Μακρής φέρεται να είχε έρθει σε σύγκρουση με Αλβανούς ποινικούς που φέρονται ότι είχαν μεσολαβήσει ώστε να του επιστραφεί ένα πολυτελές τζιπ που του είχαν κλέψει από το σπίτι του. Το αντίτιμο της «μεσολάβησης» ήταν 10.000 ευρώ, ωστόσο, μέσα στο αυτοκίνητο υπήρχε και ένα άλμπουμ με φωτογραφίας της συζύγου του Γιάννη Μακρή, του μοντέλου Βικτώριας Καρύδα, το οποίος δεν επεστράφη ποτέ.

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ που επικαλείται στοιχεία και καταθέσεις από τη δικογραφία ο δολοφονηθείς επιχειρηματίας φέρεται να είχε φιλονικήσει με υπευθύνους εταιρειών στην Μύκονο σε κρατικό διαγωνισμό για έργο καθαρισμού ενώ είχε προκληθεί επεισόδιο σε μπαρ του «νησιού των Ανέμων» σε συνάντηση του με Λιβανέζο επιχειρηματία με τον οποίο είχαν αντιδικίες από την περίοδο που διέμενε στην Αυστραλία.

Για τους αστυνομικούς ιδιαίτερα σημαντική κρίθηκε η κατάθεση του πατέρα του θύματος, καθώς φαίνεται να ήξερε πολλά -όπως ήταν φυσικό- για τις επαγγελματικές κινήσεις του γιου του. Ωστόσο, τα στοιχεία που έχουν προκύψει από όλη την έρευνα δεν έχουν ακόμη οδηγήσει στην απάντηση του βασικού ερωτήματος για την υπόθεση της εν ψυχρώ δολοφονίας: Ποιός και γιατί έδωσε την εντολή για τη δολοφονία του 46χρονου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης