«Κατάληψη» από πρόσφυγες στον Σταθμό Λαρίσης - Ζητούν να πάνε στα Διαβατά

«Κατάληψη» από πρόσφυγες στον Σταθμό Λαρίσης - Ζητούν να πάνε στα Διαβατά

Οι πρόσφυγες έχουν καθίσει πάνω στις γραμμές, ώστε να εμποδίσουν τη διέλευση των τρένων στο σημείο, μέχρι να ικανοποιηθεί το αίτημα τους

metanastes1
Εκατοντάδες πρόσφυγες είναι συγκεντρωμένοι αυτή την ώρα, έξω από τον σταθμό Λαρίσης έχοντας καταλάβει τις γραμμές του τρένου.

Οι περίπου 300 πρόσφυγες διαμαρτύρονται και ζητούν να μεταφερθούν στα Διαβατά Θεσσαλονίκης, προκειμένου να φύγουν από την Ελλάδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι πρόσφυγες είναι από το βράδυ της Πέμπτης στο σταθμό Λαρίσης και σχεδόν όλοι διαθέτουν εισιτήρια για τη Θεσσαλονίκη, ενώ κάποιοι τα κρατούν στα χέρια τους, αλλά το βράδυ ακυρώθηκε ένα δρομολόγιο προκειμένου να μην φτάσουν και αυτοί στο χώρο που ήδη βρίσκονται συγκεντρωμένοι εκατοντάδες πρόσφυγες..

Οι πρόσφυγες έχουν καθίσει πάνω στις γραμμές, ώστε να εμποδίσουν τη διέλευση των τρένων στο σημείο, μέχρι να ικανοποιηθεί το αίτημα τους. Όσο για τα υπόλοιπα δρομολόγια από τα μεγάφωνα ακούγεται «οι οι Έλληνες επιβάτες που επιθυμούν να ταξιδέψουν για Βόρεια Ελλάδα να γνωρίζουν ότι βρίσκονται λεωφορεία έξω από τον σταθμό».
metanastes2
metanastes1


Σύμφωνα με πληροφορίες, μάλιστα, κάποιοι πρόσφυγες έχουν ξεκινήσει με τα πόδια κατά μήκος των σιδηροδρομικών γραμμών με προορισμό τη Θεσσαλονίκη.

Στο σημείο βρίσκονται αστυνομικές δυνάμεις.






Πρόσφυγες έχουν κλείσει τον Σταθμό Λαρίσης
Κλείσιμο

metanastes4
metanastes3
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης