Εκατοντάδες πρόσφυγες είναι συγκεντρωμένοι αυτή την ώρα, έξω από τον σταθμό Λαρίσης έχοντας καταλάβει τις γραμμές του τρένου.
Οι περίπου 300 πρόσφυγες διαμαρτύρονται και ζητούν να μεταφερθούν στα Διαβατά Θεσσαλονίκης, προκειμένου να φύγουν από την Ελλάδα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι πρόσφυγες είναι από το βράδυ της Πέμπτης στο σταθμό Λαρίσης και σχεδόν όλοι διαθέτουν εισιτήρια για τη Θεσσαλονίκη, ενώ κάποιοι τα κρατούν στα χέρια τους, αλλά το βράδυ ακυρώθηκε ένα δρομολόγιο προκειμένου να μην φτάσουν και αυτοί στο χώρο που ήδη βρίσκονται συγκεντρωμένοι εκατοντάδες πρόσφυγες..
Οι πρόσφυγες έχουν καθίσει πάνω στις γραμμές, ώστε να εμποδίσουν τη διέλευση των τρένων στο σημείο, μέχρι να ικανοποιηθεί το αίτημα τους. Όσο για τα υπόλοιπα δρομολόγια από τα μεγάφωνα ακούγεται «οι οι Έλληνες επιβάτες που επιθυμούν να ταξιδέψουν για Βόρεια Ελλάδα να γνωρίζουν ότι βρίσκονται λεωφορεία έξω από τον σταθμό».
Σύμφωνα με πληροφορίες, μάλιστα, κάποιοι πρόσφυγες έχουν ξεκινήσει με τα πόδια κατά μήκος των σιδηροδρομικών γραμμών με προορισμό τη Θεσσαλονίκη.
Οι μεγαλύτερες αλλαγές στην ιστορία σπάνια ανακοινώνουν την άφιξή τους. Δεν ξεκινούν με μια ανακάλυψη ούτε με μια εφεύρεση. Ξεκινούν τη στιγμή που μια ιδέα, τόσο βαθιά ριζωμένη που μοιάζει αυτονόητη, παύει ξαφνικά να ισχύει. Μία από αυτές τις ιδέες ήταν ότι υπάρχει ένας σωστός τρόπος να τρώμε.
Τα Ελληνικά Κολλέγια αποτελούν μια σύγχρονη εκπαιδευτική επιλογή για νέους που θέλουν να χτίσουν το επαγγελματικό τους μέλλον, παραμένοντας στον τόπο τους.
Η εταιρεία αναλαμβάνει Ονομαστικός Χορηγός της διοργάνωσης, επενδύοντας στην αναβάθμιση της εμπειρίας γύρω από το Κύπελλο και στη δημιουργία νέων δράσεων και περιεχομένου για τους φιλάθλους