Αλεξανδρούπολη: Περιπετειώδης καταδίωξη δυο αυτοκινήτων με 1,5 τόνο όστρακα

Αλεξανδρούπολη: Περιπετειώδης καταδίωξη δυο αυτοκινήτων με 1,5 τόνο όστρακα

Στα δύο Ιοχήματα των δραστών, τα οποία δεν διέθεταν τους απαραίτητους κανόνες υγιεινής και κατασχέθηκαν ως μέσα λαθρεμπορίου, βρέθηκαν 1.617 κιλά όστρακα

ostraka_alex
Με τέρμα το «γκάζι» και επικίνδυνους ελιγμούς προσπάθησαν να διαφύγουν οι οδηγοί δυο αυτοκινήτων φορτωμένων με ακατάλληλα όστρακα, που εντοπίστηκαν να κινούνται σε μια αγροτική οδό στην περιοχή του Δέλτα του Έβρου, με αποτέλεσμα να ξεκινήσει περιπετειώδης καταδίωξη που κατέληξε στη σύλληψή τους.

Σε μια κοντινή αγροτική περιοχή συνελήφθη ένας 47χρονος, ενώ ο 21χρονος συνεργός του εντοπίστηκε λίγες ώρες αργότερα στην Αλεξανδρούπολη και στο σπίτι του ο σκύλος ανιχνευτής ναρκωτικών εντόπισε έναν πλαστικό τρίφτη με υπολείμματα ακατέργαστης κάνναβης, μία ξύλινη πίπα, ακατέργαστη κάνναβη βάρους 8,6 γραμμαρίων και ένα πακέτο τσιγάρων με υπολείμματα από τρία τσιγαριλίκια.

Στα δύο Ιοχήματα των δραστών, τα οποία δεν διέθεταν τους απαραίτητους κανόνες υγιεινής και κατασχέθηκαν ως μέσα λαθρεμπορίου, βρέθηκαν 1.617 κιλά όστρακα χωρίς την προβλεπόμενη σήμανση και έγγραφα που να αποδεικνύουν την προέλευσή τους. Από αυτά, 566 κιλά ήταν υπολειπομένων διαστάσεων και ακατάλληλα για κατανάλωση κι έτσι θα καταστραφούν. Οι δυο οδηγοί παραπέμφθηκαν στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αλεξανδρούπολης με κατηγορίες για κατοχή και μεταφορά οστράκων με σκοπό την εμπορία, απείθεια και απόπειρα πρόκλησης σωματικής βλάβης.

ostraka
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης