Ταλαιπωρία για τους επιβάτες του «Νήσος Μύκονος» λόγω απώλειας άγκυρας
Το πλοίο παρέμεινε στο λιμάνι μέχρι αποκαταστάσεως της βλάβης και απέπλευσε στις 16.15 με δίωρη καθυστέρηση
Ταλαιπωρία περίμενε τους 384 επιβάτες του επιβατηγού πλοίου «Νήσος Μύκονος» στο λιμάνι Καρλοβασίου στη Σάμο, καθώς έχασε τη μία από τις δύο του άγκυρες.
Το πλοίο παρέμεινε στο λιμάνι μέχρι αποκαταστάσεως της βλάβης και απέπλευσε στις 16.15 με δίωρη καθυστέρηση για Φούρνους - Εύδηλο - Μύκονο - Σύρο - Πειραιά.
Η LA VIE EN ROSE συνδυάζει την επιστημονική τεκμηρίωση με την καθημερινή περιποίηση και προτείνει μια ολοκληρωμένη ρουτίνα που υποστηρίζει την ποιότητα και την υγιή όψη των μαλλιών.
Η συνεργασία της Superbet με την ΚΑΕ Ολυμπιακός εγκαινιάζει μία νέα εποχή, με κοινό στόχο τη δημιουργία μοναδικών εμπειριών για τους φιλάθλους, μέσα και έξω από το παρκέ