Καθαρά Δευτέρα - Βαρβάκειος: Κορυφώνεται σήμερα η κίνηση στην κεντρική ψαραγορά

Καθαρά Δευτέρα - Βαρβάκειος: Κορυφώνεται σήμερα η κίνηση στην κεντρική ψαραγορά

Σε αρκετά χαμηλές τιμές κυμαίνονται οι «πρωταγωνιστές» του σαρακοστιανού τραπεζιού, με τα οστρακοειδή και τις γαρίδες να ξεκινούν από 4 ευρώ το κιλό

psaragora-3
Ικανοποιητική είναι η κίνηση και σήμερα, των καταναλωτών στην κεντρική ιχθυαγορά της Αθήνας, τη Βαρβάκειο.

Οι ιχθυοπώλες περιμένουν τους τελευταίους πολίτες που δεν πρόλαβαν να ψωνίσουν τις προηγούμενες ημέρες να αγοράσουν τα απαραίτητα προϊόντα για το σαρακοστιανό τραπέζι.

Σύμφωνα με τους επαγγελματίες της ιχθυαγοράς, η οποία έχει μπει για τα καλά σε εορταστικό κλίμα, η κίνηση παρουσιάζεται αυξημένη ενώ σήμερα Καθαρά Δευτέρα θα κορυφωθεί.

psaragora-1


Σύμφωνα με τον πρόεδρο των ιχθυοπωλών της Βαρβακείου αγοράς, Σπύρο Κοράκη, η κίνηση τις προηγούμενες μέρες ήταν ικανοποιητική. Σε αυτό συνέβαλε το γεγονός ότι οι συντάξεις και οι μισθοί είχαν μπει στην σωστή χρονική στιγμή προκειμένου να προλάβουν οι καταναλωτές να ψωνίσουν τα απαραίτητά για το Σαρακοστιανό τραπέζι.

Κλείσιμο
Άξιο αναφοράς είναι το γεγονός ότι οι τιμές των προϊόντων βρίσκονται σε ικανοποιητικά επίπεδα καθώς, όπως ανέφερε ο πρόεδρος των ιχθυοπωλών, υπάρχει υπερεπάρκεια αγαθών και έτσι ο κόσμος έρχεται και βρίσκει τις καλύτερες δυνατές τιμές. Επίσης οι έλεγχοι είναι συνεχείς και εξονυχιστικοί και βοηθούν πάντα τον καταναλωτή.

psaragora-2


Ενδεικτικά τόνισε πως το χταπόδι, ξεκινάει από τα 10 ευρώ το κιλό, το καλαμάρι, η σουπιά και η γαρίδα Σαρωνικού πωλούνται 3 με 4 ευρώ το κιλό. Τα οστρακοειδή οι καταναλωτές μπορούν να τα βρουν σε καλές τιμές όπως μύδια στα 4 ευρώ το κιλό και τα κυδώνια με 10 ευρώ το κιλό.






Προεδρος κεντρικής αγοράς Ιχθυοπωλων



psaragora-4
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης