Τηνποινική δίωξη για πλημμελήματα που ασκήθηκε σε 20 πρόσωπα για τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι, σχολίασε μιλώντας στον «Θέμα 104,6» και τον Μάκη Πολλάτο, ο δικηγόρος των οικογενειών των θυμάτων.
Ο Αντώνης Φούσας είχε αναλάβει το 2007, 30 υποθέσεις μετά τη φονική φωτιά στην Ηλεία.
«Την υπόθεση της Ηλείας την είχε χειριστεί το γραφείο μου. Είναι ακριβώς η ίδια υπόθεση, εκεί κρίθηκαν από τον Άρειο Πάγο και καταδικάστηκαν. Είναι η ίδια υπόθεση και εδώ μπορώ να πω ότι οι παραλήψεις, είναι μεγαλύτερες. Οι κατηγορίες στον Πύργο ήταν επίσης σε βαθμό πλημμελήματος», ανέφερε ο Αντώνης Φούσας.
Σχολιάζοντας την αντίδραση της Ρένας Δούρου είπε ότι «η κυρία Δούρου θα υποστηρίξει τον εαυτό της. Οι εισαγγελείς είδαν τα στοιχεία οπότε πρέπει να σεβαστούμε την μέχρι τώρα διαδικασία και θα συνεχιστεί στη δικαιοσύνη».
Πρόκειται για έναν εξειδικευμένο ψηφιακό ακαδημαϊκό βοηθό, σχεδιασμένο να συνομιλεί με τον φοιτητή φυσικά, να κατανοεί τις απορίες του και να τον καθοδηγεί στη μελέτη του.
Από τα πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα και το all-inclusive ενοίκιο μέχρι τις κοινότητες φοιτητών και την ψηφιακή διαχείριση της καθημερινότητας, η Unity Smart Living προτείνει έναν διαφορετικό τρόπο να ζει κανείς τα φοιτητικά του χρόνια
Με μια πρωτότυπη δράση κοινωνικής υπευθυνότητας, η Ολυμπιακή Ζυθοποιία, με όχημα τον Mythos 0.0% και σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς», ευαισθητοποίησε τα συναυλιακά κοινά για τη σημασία της υπεύθυνης κατανάλωσης και της ασφαλούς οδήγησης.