Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στην Κρήτη: Βρέθηκαν κλεμμένα αυτοκίνητα και πινακίδες

Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στην Κρήτη: Βρέθηκαν κλεμμένα αυτοκίνητα και πινακίδες

Στο πλαίσιο της επιχείρησης οι αστυνομικοί προχώρησαν και σε δύο συλλήψεις - Πρόκειται για δύο άνδρες ηλικίας περίπου 40 ετών, οι οποίοι έχουν απασχολήσει και στο παρελθόν τις αρχές

opke_0
Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση με τη συμμετοχή περίπου 20 αστυνομικών πραγματοποιήθηκε το πρωί σε χωριό κοντά στο Ηράκλειο, με τις διωκτικές αρχές να σημειώνουν ακόμα μία επιτυχία.

Σύγκεκριμένα, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, της Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας, του Β΄ Αστυνομικού Τμήματος Ηρακλείου και της Τροχαίας Ηρακλείου, πραγματοποίησαν ελέγχους σε σπίτια του χωριού και τα αποτελέσματα δεν άργησαν να έρθουν...

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί εντόπισαν τέσσερα κλεμμένα αυτοκίνητα, πινακίδες κυκλοφορίας που επίσης είχαν κλαπεί από διάφορα οχήματα, αλλά και δύο ...σασί αυτοκινήτων!
Στο πλαίσιο της επιχείρησης μάλιστα, προχώρησαν σύμφωνα με πληροφορίες και σε δύο συλλήψεις. Πρόκειται για δύο άνδρες ηλικίας περίπου 40 ετών, οι οποίοι έχουν απασχολήσει και στο παρελθόν τις αρχές για υποθέσεις κλοπών και ναρκωτικών.

Κλείσιμο
Η προανάκριση για την υπόθεση συνεχίζεται από το Β΄ Αστυνομικό Τμήμα Ηρακλείου.

Πηγή: ekriti.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης