Βρήκαν τον καλλιεργητή 546 χασισόδεντρων στο Ρέθυμνο

Βρήκαν τον καλλιεργητή 546 χασισόδεντρων στο Ρέθυμνο

 Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για καλλιέργεια ναρκωτικών

Rethymno-xasisofyteies
Μέσα σε 15 μέρες, οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Ρεθύμνης ταυτοποίησαν και δεύτερο από τους καλλιεργητές των... 15 φυτειών με τα 3.349 δενδρύλλια κάνναβης της ποικιλίας «νανάκια» ύψους ως 1,50 μέτρου, που είχαν εντοπιστεί σε δυσπρόσιτες περιοχές στις 11 Ιουνίου του 2018!

Πρόκειται για έναν 27χρονο αλλοδαπό που καλλιεργούσε συνολικά 546 δενδρύλλια κάνναβης σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο σε αγροτική περιοχή του Δήμου Μυλοποτάμου. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για καλλιέργεια ναρκωτικών και υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνης.

Στις 7 Φεβρουαρίου, είχε ταυτοποιηθεί ένας 48χρονος Έλληνας… ένας «επαγγελματίας» χασισοκαλλιεργητής που το 2018 όσο και το 2017, καλλιεργούσε τέσσερις φυτείες με συνολικά 549 δενδρύλλια κάνναβης! Στους χώρους που εντόπισε το ελικόπτερο της Αστυνομίας πέρυσι τον Ιούνιο, καλλιεργούσε δύο από τις φυτείες με συνολικά 449 δενδρύλλια κάνναβης. Ωστόσο, προέκυψε ότι δικά του ήταν και 100 δενδρύλλια σε δυο από τις δέκα χασισοφυτείες που είχαν εντοπιστεί στις 21 Αυγούστου του 2017, όπου καλλιεργούνταν συνολικά 675 δενδρύλλια κάνναβης ύψους τριών μέτρων!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης